مسعود ملکی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا،با اشاره مشغول به کار بودن حدود هفت هزار نفر کارگر در بخش صنعت شهرستان اظهار داشت: هماینک پنج شهرک صنعتی به وسعت بیش از یکهزار و ۸۰۲ هکتار فعال است.
وی، واحدهای صنعتی شهرستان را مجتمع ظریف مصور، نخ نگین، فولاد و ورق خودرو ذکر کرد و افزود: باید زیرساختهای صنعتی این شهرستان از سوی مسوولان استانی و کشور به صورت اولویتدار مورد توجه قرار گیرد.
ملکی افزود: با توجه به اینکه شهرستان بروجن قطب صنعت چهارمحال و بختیاری است، در تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای زیرساختهای تولید به ویژه شهرکهای صنعتی توجه شود.
وی تاکید کرد: تکمیل زیرساختهایی مانند آب، برق، گاز، شبکه جمعآوری فاضلاب و مخابرات در شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان بروجن باعث شده است تا شرایط لازم برای حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی به منظور سرمایهگذاری در بخشهای مختلف صنعتی فراهم شود و از سرمایهگذاران حمایت خواهد شد.
فرماندار بروجن، برخی واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان بروجن را جز و واحدهای مطرح در سطح جهانی، ملی و استانی دانست و گفت: این واحدهای تولیدی کالاهایی مانند انواع موکت، کالای خواب، کفپوش اتومبیل و چسب صنعتی تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی میکنند.
ملکی یادآور شد: استفاده از نیروی انسانی داخلی، پرهیز از خامفروشی،تنوع در تولید و مدیریت صحیح از مهمترین علتهای موفقیت در بسیاری واحدهای تولیدی صنعتی شهرستان بروجن و فعال بودن آنها در شرایط کنونی اقتصادی است.
وی،اختصاص ۱۰۰ لیتر آب در ثانیه از پساب و شبکه فاضلاب شهر بروجن در صنعت فولادسازی به واحد احیاء مستقیم و سیستم خنککننده این مجمع را از سال گذشته یادآور شد و گفت: واحد تصفیه پساب فولاد سفیددشت به صورت تمام اتوماتیک شامل واحدهای فیلترشنی، فیلتر کربنی، فیلتر کارتریج، گندزدایی اولیه و واحد اولترافیلتراسیون است که با توجه به کمآبی منطقه سفیددشت، نقش ارزندهای در تامین آب این مجتمع صنعتی را دارد.
به گزارش ایرنا، بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری، با داشتن ۱۵ محور مواصلاتی و پنج جاده شریانی بین استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان و اتصال مرکز کشور به جنوب، از موقعیت اقتصای بالا برخوردار است.
نظر شما