هدایت تحصیلی ۱۲ هزار دانش‌‎آموز خراسان جنوبی آغاز شد

بیرجند - ایرنا - فرایند هدایت تحصیلی حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز دختر و پسر پایه نهم از امروز ۳۰ تیرماه در مدارس دوره دوم متوسطه استان خراسان جنوبی آغاز شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی روز دوشنبه در بازدید از انجام روند هدایت تحصیلی ۹ دبیرستان بیرجند گفت: دانش‌آموزان می‌توانند براساس نمون برگ شماره هفت هدایت تحصیلی، برای ثبت‌نام در پایه دهم در یکی از رشته‌هایی که اولویت «الف» را کسب کرده‌اند، به دبیرستان‌ها و هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش مراجعه کنند.

محمدعلی واقعی بر رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی از سوی کادر اجرایی، دانش‌آموزان و اولیای آنان هنگام ثبت‌نام و حضور در مدرسه تاکید کرد و افزود: در حال حاضر برگه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از سامانه همگام برای دانش‌آموزان قابل دریافت است.

وی با بیان اینکه انتخاب رشته تحصیلی به دلیل نقش و اهمیت زیادی که در زندگی آینده دانش آموزان دارد نیازمند توجه ویژه است عنوان کرد: هدایت تحصیلی به معنای راهنمایی و مشخص کردن مسیر مناسب برای انتخاب آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی است. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هدایت تحصیلی آگاهانه را مانع از هدررفت استعدادها، علاقه و رغبت دانش‌آموزان دانست و تصریح کرد: هدایت تحصیلی به صورت کیفی و کمی باعث رشد و شکوفایی دانش‌آموزان و همچنین توسعه همه‌جانبه استان می‌شود.

وی خطاب به دانش‌آموزان و والدین آنان ادامه داد: در ایام هدایت تحصیلی با توجه به نتایج فرم ۶ و هفت با در نظر گرفتن همه عوامل از جمله توانایی، رغبت، ویژگی‌های شخصیتی، شرایط خانواده، بازار کار و همچنین استفاده از نظرات مشاوران مجرب آموزش و پرورش نسبت به انتخاب رشته تحصیلی خود اقدام شود.

وی به والدین دانش‌آموزان توصیه کرد که در فرایند هدایت تحصیلی از تجلی رویاهای خود صرفنظر و براساس توانایی‌ها، رغبت‌ها، نیاز جامعه و دانش‌آموز عمل کنند همچنین به راهنمایی‌های مدیران و مشاوران مدارس توجه ویژه داشته باشند. 

وی با بیان این مطلب که مشاوران آموزش و پرورش در ایام هدایت تحصیلی در مدارس و مراکز مشاوره مستقر هستند گفت: فرم شماره ۶ تصویری از وضعیت توانایی، رغبت و عملکرد تحصیلی دانش‌آموز را در رشته‌های شاخه نظری و زمینه‌های مختلف شاخه کاردانش و فنی و حرفه‌ای نشان می‌دهد که می‌تواند کمک زیادی به دانش‌آموز در انتخاب رشته کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: در فرم شماره ۶ سهم عملکرد تحصیلی ۳۵ درصد، توانایی ۱۵ درصد، رغبت ۱۵ درصد، نظر دانش‌آموز ۱۰ درصد، نظر مشاور ۱۰ درصد، نظر دبیران ۱۰ درصد و نظر والدین ۱۰ درصد از نمره دانش‌آموز را شامل می‌شود.

وی نمون برگ شماره هفت هدایت تحصیلی را ملاک ثبت‌نام دانش‌آموزان دانست و یادآور شد: این نمونه برگ صرفا براساس عملکرد تحصیلی دانش‌آموز و ظرفیت شهرستان‌ها و مناطق بوده و دانش‌آموزانی که نمره‌های بهتری را کسب کرده‌اند با توجه به محدودیت ظرفیت در برخی رشته‌ها، رشته‌های بیشتری را می‌توانند انتخاب کنند.

واقعی از فعالیت ۱۳ هسته و مرکز مشاوره در استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: دانش‌آموزان و والدین می‌توانند برای دریافت خدمات مشاوره هدایت تحصیلی به هسته‌ها و مراکز مراجعه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امروز از روند انجام هدایت تحصیلی دبیرستان‌های عصمتیه، رجایی، فرزان، شاهد شیخ هادوی، علامه طباطبایی، استعدادهای درخشان شهید بهشتی و فرزانگان، هنرستان آیت الله تهامی و سنجش تحصیلی در مرکز استثنایی پویا بازدید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha