محمدعلی واقعی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدارس و ادارات آموزش و پرورش استان موظفند به کسانی که قادر به استفاده از گوشیهای هوشمند یا اینترنت نیستند از طریق روشهای دیگری آموزش دهند.
وی بر کسب اطمینان برای دریافت خدمات آموزشی دانشآموزان در جای جای استان و متوقف نشدن آموزش تاکید کرد و گفت: هزینه اینترنت فعالیتهای آموزشی در سامانه شاد در سال گذشته رایگان بود و امسال هم با توجه به رایزنیهای انجام شده توسط وزارت آموزش و پرورش امیدواریم این مهم در سال تحصیلی جدید نیز تحقق یابد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: مشارکت عمومی تمامی دستگاههای اجرایی استان در امر تعلیم و تربیت لازمه شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت کودکان بازمانده از تحصیل میشود.
وی تصریح کرد: یکی از موفقیتهای آموزش و پرورش استان در سالهای اخیر، توسعه پوشش تحصیلی، کاهش فاصله آموزشی بین مناطق شهری و روستایی، جنسیتها و اقوام در راستای توسعه عدالت اجتماعی است.
واقعی افزود: ایجاد شرایط مطلوب تحصیل برای همه دانشآموزان استان زمینهساز ارتقای شاخصهای تعلیم و تربیت و برقراری عدالت آموزشی است که در سالهای اخیر گامهای بلندی در این زمینه برداشته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تلاش معاونت ابتدایی این اداره کل درخصوص جذب، آموزش و نگهداشت کودکان بازمانده از تحصیل تصریح کرد: اقدامات پژوهشی آموزش و پرورش نشان میدهد که بسیاری از کودکان بازمانده از تحصیل در اثر عواملی مانند فقر اقتصادی خانوادهها، عدم دسترسی به مدرسه، باورهای غلط در خرده فرهنگها و کودکان با نیازهای ویژه هستند که باید تحت حمایت قرار گیرند.
وی ثبت نشدن فوت کودک به دلایل مختلف از جمله حذف نشدن یارانه و اطلاع ندادن به ثبت احوال را دلیلی دیگر بر بالا رفتن نرخ کودکان بهعنوان بازمانده از تحصیل ذکر کرد و افزود: امیدواریم با راهاندازی سامانهای بر بستر فناوری اطلاعات در آینده نزدیک بتوانیم با دستگاههای دیگر ارتباط آنلاین برقرار کرده و اطلاعات ساماندهی شده توسط سازمان ثبتاحوال کشور را در کمترین زمان دریافت کنیم.