«معصومه حسنیخونسار» روز پنجشنبه در نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه افزود: این هفت پروژه اغلب در روستاهای استان است و برای تکمیل نیاز به تامین اعتبار دارند.
او مهمترین پروژه را مربوط به کتابخانه مرکزی کرمانشاه دانست و با اشاره به طولانی شدن اجرای این پروژه گفت: ساخت این کتابخانه از سال ۸۷ آغاز شد و به دلیل نبود اعتبار در چندین مقطع عملیات ساخت آن متوقف شد.
حسنی خونسار، با بیان اینکه ساخت کتابخانه مرکزی کرمانشاه نیازمند تامین اعتبار موردنیاز است، گفت: حدود ۲میلیارد تومان برای اتمام ساختمان این کتابخانه مورد نیاز است که از مرکز پیگیر اختصاص اعتبارات هستیم.
او از مسوُولان ارشد استان کرمانشاه نیز خواست پیگیر اختصاص اعتبارات ملی کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشند و تاکید کرد که اتمام این پروژه در گرو تامین اعتبار آن است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی کرمانشاه در ادامه سخنانش تعداد کتابخانه های استان را ۱۰۶ باب اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۸۸ باب نهادی و ۱۸ باب نیز با مشارکت سازمان ها ایجاد شده است.
حسنیخونسار، همچنین تعداد اعضای کتابخانه های استان را ۷۱ هزار و ۲۸۷ نفر ذکر کرد و افزود: یک میلیون و ۱۶۱ هزار منبع در کتابخانه های استان وجود دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.