سید«علی آقازاده» روز چهارشنبه درنشست شورای گفت و گو دولت با بخش خصوصی استان مرکزی، افزود: مشتریان خاص تنها مراجعان بانکهای خصوصی استان مرکزی نیستند و در سالی که جهش تولید نام گرفته باید همکاری تنگاتنگ بانکهای خصوصی برای سرعت بخشی به چرخه تولید محسوستر باشد.
وی یادآور شد: شماری از بانکهای خصوصی در استان همکاری اثربخش با حوزه تولید را ندارند و شرط دادن امکانات به آنها در استان ارایه خدمات برای رشد اقتصادی است که باید مورد توجه و اهتمام آنان قرار گیرد.
استاندار مرکزی گفت: اوج موفقیت شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی باید در سال جاری محقق شود زیرا ظرفیت این مهم در استان فراهم است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: نوسان نرخ ارز باعث شده تولیدکنندگان از برنامهریزی دراز مدت دور بمانند و به توقف تولید، تعدیل نیرو و کاهش اشتغال بیاندیشند.
«منوچهر توسطی» افزود: دولت موظف است نرخ ارز را کنترل کند و در صورتی که ۶ ماه نرخ ارز تثبیت شود تولیدکنندگان میتوانند برنامهریزی جامعی برای تولید اعمال کنند.
وی اظهار داشت: صادرکنندگان خواهان مسیر روشن و شفاف در انتقال ارز هستند تا بتوانند به تعهداتشان عمل کنند در غیر اینصورت متضرر خواهند شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: بدبینی که نسبت به صادرکنندگان ایجاد شده با روشن شدن مسیر شفاف انتقال ارز برطرف خواهد شد.
توسطی افزود: استان مرکزی موفق شد رتبه شایستگی را در بین استان های کشور در مقوله صادارت کسب کند که این مهم نتیجه حمایت استانداری محترم بوده است.
وی اظهار داشت: شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی با دولت سال گذشته ۱۰ جلسه اصلی، ۶۵ جلسه کارشناسی، ۴۰ مصوبه ملی، ۵۸ مصوبه استانی داشته است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی از رتبه ۲۳ به رتبه پنج و از این جایگاه به رتبه یک با ۸۱ امتیاز رسیده است.
توسطی افزود: توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ بسته الکل در مناطق محروم اراک، ۱۲۰ هزار دستکش، یک هزار شیلد، ۱۰ دستگاه تب سنج، یک هزار دست گان و یک هزار بسته کمک معیشتی توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان در همکاری برای شکست کرونا انجام داده است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما