اسماعیل قربانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بخش عمده این مشکلات مربوط به ساخت و سازهای گذشته است که مناسب سازی ساختمان ها و بافت های قدیمی را شامل می شود اما در برخی اداره ها و نهاد های خدمات رسان نیز مناسب سازی انجام نشده است.
وی با بیان این که هم اکنون برخی از داروخانه ها، مطب پزشکان و بانک های استان نیاز به مناسب سازی دارند اظهار داشت: مناسب سازی معابر در بهار امسال جدی تر از همیشه دنبال شده و با توجه به همین امر مناسب سازی حدفاصل چهارراه ۱۷ شهریور تا امیریه در دستور کار ستاد مناسب سازی برای امسال قرار گرفته است.
وی افزود: در این معبر اصلی شهری داروخانه ها و بانک ها مورد ارزیابی قرار گرفت و می توان گفت به زودی خیابان اصلی شهر برای عبور و مرور افراد دارای معلولیت مناسب سازی می شود.
قربانی گفت: در محدوده چهارراه ۱۷شهریور تا امیریه ۱۴ داروخانه شناسایی شده که باید تغییرات هندسی برای مسیر عبور و مرور معلولان را ایجاد کنند.
مدیرکل بهزیستی افزود: برخی از بانک های نیز در این خیابان و خیابان های اصلی پرترددبررسی شد که اگر چه مناسب سازی شده اند اما استاندارد های لازم را ندارند و باید تغییر هندسی داده شوند و فقط مدیریت شعب بانک ملی و بانک سپه در بجنورد دارای مسیر مناسب برای عبور و مرور معلولان هستند.
۱۵ درصد از کودکان خراسان شمالی که در سن مدرسه هستند، دچار نوعی معلولیت بوده و با همسالان خود تفاوت دارند.
خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارای ۲۱ هزار و ۳۰۷ معلول است.
در این استان نام ۱۰۷ هزار مددجو در سامانه بهزیستی به ثبت رسیده که از خدمات این نهاد حمایتی برخوردار هستند.
نظر شما