محمدرضا کلامی روز پنجشنبه طی نشستی با مدیران اتحادیههای مختلف مشهد افزود: تعداد اتحادیههای صنفی فعال در کشور ۴۷۸ واحد است که از این تعداد ۹۶ اتحادیه در مشهد استقرار دارند، ضمن اینکه ۲۲۰ هزار واحد صنفی در خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۱۱۳ هزار واحد متعلق به مشهد است.
وی با تاکید بر اهمیت فعالیت دقیق اصناف در خدمت رسانی به مردم در شرایط کنونی ادامه داد: ویروس کرونا فعالیت بسیاری از اصناف را با مشکل مواجه کرده است از این رو با هدف کاهش آثار منفی ناشی از همه گیری این ویروس، ۲۸ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات به کسب و کارهای متضرر از کرونا در خراسان رضوی که اغلب واحدهای صنفی هستند، اختصاص یافته است.
دبیر ستاد تنظیم بازار کشور گفت: لازم است ضمن اطلاع رسانی گسترده به صنوف مرتبط، اتحادیهها و اتاقهای اصناف سراسر استان اقدام موثر به منظور تسریع در جذب سهم استان از مجموع تسهیلات پرداختی دولت به کسب و کارهای متضرر از کرونا انجام گیرد.
کلامی با اشاره به اهمیت نظارت بیشتر بر واحدهای صنفی توسط اعضای صنف افزود: طبق گزارش ارائه شده تعداد بازرسیهای انجام گرفته توسط اتاق اصناف مشهد از سطح بازار طی سه ماه نخست امسال حدود ۱۷۹ هزار و ۵۰۰ بازرسی بوده که در این بین ۲۴ هزار واحد متخلف شناسایی و برای ۲۰ هزار واحد فرم تخلف صادر شده است لذا ضرورت دارد از ظرفیت این صنوف و اتاق اصناف مشهد برای نظارت بیشتر بر فعالیتهای صنفی استفاده شود.
در این نشست پیشنهادی از سوی رییس اتحادیه صنف فروشندگان میوه و تره بار مشهد در خصوص صادرات مازاد محصول سیب و پرتقال در فصل برداشت و واردات این اقلام در مقطع زمانی مورد نیاز ارائه شد.
به گفته وی اجرای این طرح میتواند مشوقی برای فعالان این صنف و ارزآوری برای کشور باشد و هزینههای ناشی از جمعآوری و ذخیرهسازی این محصولات را کاهش دهد.
فصل برداشت سیب مرداد تا شهریور ماه و فصل برداشت پرتقال آبان ماه تا دی ماه هر سال است.
نظر شما