حمیدرضا تاملی روز پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی اردستان با اشاره به شرایط کرونایی افزود: حرکت در مسیر توسعه شهرستان آغاز و به سمت هدفهای تعیین شده، پیش میرویم؛ همصدایی تداوم بخش این توسعه خواهد بود و در گام دوم، همراهی و قدم برداشتن مردم با مسوولان است تا این قطار با سرعت بیشتری حرکت کند.
وی با تبریک سالروز اقامه نخستین نمازجمعه در کشور بیان کرد: باور داریم این نقش مهم است اما بدنه جامعه هم باید یک مسوولیت را بر عهده بگیرد و با استفاده از ظرفیت نمازجمعه در این راه حرکت کند.
فرماندار اردستان اضافه کرد: کشور در حال حاضر با مشکلاتی در زمینههای گوناگون روبهرو است که باید تلاش کنیم، بر آنها فایق آییم و بر این اساس انتظار میرود منجمله در جریان خطبهها مطالب چنان بیان شود که آرامش جامعه حفظ و از تشنج پیشگیری شود.
وی تصریح کرد: امروز نیازمندیم مردم در جریان مشکلهای شهرستان قرار بگیرند و بدانند با جابهجایی یک مدیر کارها درست نمیشود؛ بلکه مشکل در جاهای مختلف از جمله قانونگذاری، اجرا و سایر مسایل است و بر این اساس همه باید در راستای تغییر فرهنگ و رفتار خود حرکت کنیم تا جامعه درست شود.
ضرورت توجه به نماز و حضور در نمازجمعه
امامجمعه اردستان نیز در این نشست ضمن تبریک مناسبت پنجم مرداد، اظهار داشت: نمازجمعه علاوه بر برکتها، دشمنان زیادی هم دارد چرا که دشمن شکن است.
حجتالاسلام حسن دهشیری یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در پنجم مرداد ۱۳۵۸ با حکم امام خمینی (ره) نخستین آیین عبادی- سیاسی نمازجمعه از سوی آیت الله طالقانی در تهران اقامه شد و ۲ هفته بعد در اردستان از سوی آیت الله محمدباقر شریعتی این آیین برپا گردید.
وی تاکید کرد: این نماز جنگ را اداره کرد، مواسات در آن شکل گرفت و بسیاری از خصوصیات دیگر را دارا میباشد چرا که یک فریضه سیاسی- عبادی به شمار میرود و امامجمعه منصوب رهبری است.
امامجمعه اردستان تشریح کرد: خداوند در قرآن کریم خطاب به مومنان میفرمایند، هنگامی که برای نمازجمعه ندا داده شد، کسب و کار را رها کنند و به سوی محل اقامه نماز بشتابند.
وی تصریح کرد: این پیام برای همگان و در هر زمان باید اجرا شود اما با تاسف گاه از سوی برخی ترک نمازجمعه صورت میگیرد که به گفته شهید مطهری، مایه ننگ است.
امامجمعه اردستان افزود: همه نمازهای مستحبی به صورت فرادا خوانده میشود و تنها نمازجمعه باید به جماعت برپا شود که اهمیت آن را یادآور میشود و همچنین نشانه ایمان است.
وی با اشاره به برگزار نشدن نمازجمعه در نتیجه شیوع کرونا در چند ماه گذشته، ضمن تقدیر از کادر پزشکی و درمانی این شهرستان برای تلاش در راه مبارزه با این ویروس خطرناک، از مردم درخواست کرد تا عیدهای غدیر و قربان را با رعایت موارد بهداشتی گرامی بدارند.
نماینده شهرستان اردستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: یکی از عنایتهای خداوند پس از پیروزی انقلاب اسلامی برپایی نمازجمعه است که امیدواریم همه از این برکت استفاده کنند.
حجتالاسلام سید صادق طباطبائینژاد افزود: با وجود ویروس کرونا بسیاری از آیینهای نمازجمعه و جماعت تعطیل شده است و مردم این عادت حضور در مسجدها را فراموش کردند که باید تبلیغ شود تا پای نمازگزاران دوباره به مسجدها باز شود.
وی بیان کرد: مسایل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی شهرستان اردستان درهم آمیخته هستتد و دین راهبر در همه مرحلههای زندگی خواهد بود، چرا که توجه به خدا لازمه پیشرفت در کارها است.
نماینده اردستان در مجلس اضافه کرد: همدلی و توجه مسوولان میتواند در این میان کارهای شهرستان را بهتر به جلو ببرد و آمادگی برگزاری نشست مشترک با امامان جمعه، فرماندار و سایر دستاندرکاران وجود دارد تا نقطه نظرها بیشتر به هم نزدیک شود و با اطلاع از دیدگاهها در مسایل شهرستان، پیشرفت و آبادانی به همراه داشته باشد.
وی اضافه کرد: امامان جمعه شهرستان افرادی تاثیرگذار و متدین هستند و امیدواریم بتوانند این مسوولیت را به طور مطلوب در کنار ستادهای نمازجمعه که آنها هم دلسوزانه و بدون چشمداشتی کار میکنند، ادامه دهند و ما هم به عنوان نماینده مردم با آنها همکاری خواهیم داشت.
ویروس کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستینبار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
پیش از شیوع ویروس کرونا حدود ۹۰۰ آیین عبادی- سیاسی نمازجمعه در سراسر کشور منجمله سه آیین در شهرستان اردستان به صورت هفتگی برگزار میشد.
شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.
نظر شما