به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی روز شنبه در دیدار مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی افزود: سخت است که مردم روستایی عزیز ما که در کنار مرز زندگی میکنند، با این شرایط وسایل خود را برای تعمیر به شهر بیاورند.
وی اظهار داشت: اصولا فنی و حرفهای یک نعمت پایدار و از نوع باقیات الصالحاتی است که برای جوانان عزیز ما در رفع مشکلات زندگیشان نفش موثری دارد.
وی گفت: در گذشته افراد برای فراگیری یک فن ساده باید سالها نزد یک استاد مشغول به کار بودند اما امروز به برکت جمهوری اسلامی انواع مشاغل با سرمایههای میلیاردی امکانات و اساتید، افراد میتوانند در دورههای بسیار کوتاه، خیلی زود صاحب مهارتهایی شوند و این نعمت بزرگی است که در اختیار ما قرار داده شده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: جمعیت کثیری که در طول سال میتوانند وارد مراکز فنی و حرفهای شوند، دورههایی را بگذرانند و یکسری مهارتهایی به دست آورند، سرمایهای ارزشمند برای کسب و کار و اجتماع محسوب میشوند.
وی با اشاره به اینکه هر کاری دارای چارچوبی است که براساس آن چارچوب باید عمل کند گفت: درخصوص اردوهای جهادی فنی و حرفهای که در باب کمکرسانی به محرومان آن هم به زیبایی تمام صورت میگیرد باید گفت که اقدامی بسیار ارزشمند است اما نیازمند منابع است.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی بیان کرد: پیشنهاد میشود اردوی جهادی مهارتآموزی در مناطق محروم را با همکاری سردار قاسمی فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی برگزار کنید تا در قالب بسیج سازندگی بتوانید از ظرفیتهای آنان بهرهمند شوید.
وی افزود: برای تامین منابع این حرکت جهادی میتوان از خیرین و دیگران کمک گرفت.
وی گفت: بسیج سازندگی در هر منطقهای که حضور دارد، میتواند مقدمات را فراهم کند و با تبادل نظراتی که با شما صورت میگیرد، شما میتوانید حساب شده و با اطلاع قبلی در مناطق محروم حضور یابید و با وقت کم، بیشترین خدمت را ارائه دهید.
۳۱ تیر تا ۶ مرداد هفته ملی مهارت نامگذاری شده و ۶ مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزشهای فنی وحرفهای است.
تفاهمنامه همکاری بین سازمان بسیج سازندگی و آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با هدف مهارتآموزی، ایجاد گروههای تخصصی، تقویت فرهنگ جهادی و خدمترسانی هفته گذشته امضا شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: با توجه به رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای که آموزش مهارت برای همه افراد جویای کار و فاقد مهارت است امروز تفاهمنامهای امضا شد تا از این طریق زمینه مهارتآموزی و اشتغال جوانان به ویژه در مناطق روستایی و محروم فراهم شود.
حسین خوشآیند مهارت را مهمترین عنصر اشتغال دانست و افزود: در قالب این تفاهمنامه شناسایی افراد جویای کار در قالب گروههای جهادی توسط بسیج سازندگی انجام میشود و فنی و حرفهای نسبت به ارائه آموزشها اقدام کند.
وی بیان کرد: سال گذشته گروههای جهادی خدمات فنی و مهندسی تشکیل شد و در برخی روستاها حضور پیدا کردند که این گروهها با کمک بسیج سازندگی امسال گسترش پیدا خواهد کرد و فعالیتها نیز دو تا سه برابر افزایش خواهد یافت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی اظهار داشت: هرآنچه سازمان بسیج سازندگی اعلام کند نسبت به ارائه آموزشهای مهارتی مورد نیاز جامعه هدف اقدام میکنیم و حداقل در هر شهرستان ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر مهارتها را فراخواهند گرفت.
وی تصریح کرد: تمامی مراکز فنی و حرفهای استان (۱۹ مرکز) و همه کارکنان آماده همکاری با سازمان بسیج سازندگی هستند و در زمینه ارائه آموزشها محدودیتی نخواهیم داشت.
خوشآیند گفت: سال گذشته در راستای منویات مقام معظم رهبری و همزمان با چهلمین سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین طرح جهادی خدمات فنی و مهندسی مربیان در برخی مناطق محروم روستایی اجرا و خدماتی ارائه شد.
وی افزود: به منظور کمک به مردم و ارائه خدمات فنی و مهندسی به اقشار آسیبپذیر به روستاهای ۹ شهرستان مراجعه و نیازسنجی انجام شده است.
نظر شما