حجتالاسلام حبیب الله شعبانی موثقی روز شنبه در دیدار با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد: همیشه حوزه علمی و فناوری فعال و مشغول باشد، چرا که فعالیت این بخش به معنای پیشرفت کشور است.
وی با بیان اینکه در فضای امروز پیشرفت علمی برای هر کشور زمینه ساز ایجاد قدرت است افزود: جوانان ما بسیار توانمند هستند و باید با میدان دادن به آنها، دست به کار شده و نباید منتظر پایان تحریمها باشیم.
امام جمعه همدان با تاکید بر لزوم میدان دادن به جوانان اظهار داشت: یکی از علل موفقیت در عرصه کرونا اعتماد به جوانان و باز بودن عرصه برای ورود آنها بود که نتیجه آن عملکرد خوب مجموعههای مختلف در مبارزه با کرونا شد.
حجتالاسلام شعبانی موثقی افزود: در شروع کرونا با مشکل کمبود اقلام و وسایل بهداشتی به صورت جدی روبرو بودیم اما پس از گذشت یک ماه به مرحلهای در استان رسیدیم که تولیدات خود را صادر میکردیم.
وی با اشاره به اینکه در فضای تحریمی بسیاری از وسایل توسط جوانان این مرز و بوم تولید شده، گفت: البته گلهمندیهایی در عرصه بازاریابی و نوع فروش محصولات وجود دارد که آن هم تسهیلگری دولت را طلب میکند.
حجتالاسلام شعبانی موثقی با تاکید بر لزوم اتکا مسوولان به توان داخلی، گفت: مسوولان در داخل نباید منتظر بمانند که چه زمانی تحریمها برداشته میشود و یا چه کسی رییس جمهور آمریکا خواهد شد، بلکه باید با برنامه ریزی و اتکا به داخل، به سوی توانمند شدن کشور، حرکت کنند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان به منظور بهرهبرداری از چند طرح علمی و عمرانی روز شنبه وارد همدان شد.
در سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به همدان، مرحله نخست ساختمان پارک علم و فناوری این استان بهرهبرداری شد.
آغاز عملیات اجرایی مراحل بعدی این پارک، گشایش صندوق پژوهش، فناوری و نوآوری همدان، راه اندازی مرکز نوآوری اجتماعی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان، مرکز نوآوری تعاون با مشارکت اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، مرکز نوآوری انگور و صنایع وابسته و همچنین مرکز نوآوری شهرستان نهاوند، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پارک علم و فناوری همدان و همچنین بهرهبرداری از یک شرکت شتابدهنده از دیگر برنامههای سفر یکروزه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جهموری به همدان است.
بر اساس آخرین آمار، ۲۴۴ واحد فناور در استان همدان فعالیت میکنند که ۵۸ واحد آن متعلق به دانشگاه بوعلی سینا و ۱۳ واحد دیگر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا است.
نظر شما