اجرای طرح انتقال آب از ارس به تبریز مشکل کمبود آب را مرتفع می‌کند

تبریز - ایرنا - نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح انتقال آب از ارس به تبریز متوقف شده است، گفت: اگر این پروژه ادامه می‌یافت مشکل کمبود آب این کلانشهر مرتفع می‌شد.

روح الله متفکرآزاد، روز یکشنبه در جلسه شورای اسلامی تبریز با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس در رفع مشکلات تبریز همدل هستند، افزود: نبود تفکر استراتژیک در برخی مدیران، عامل بروز این مشکل است.

وی با انتقاد از اینکه عدالت توزیع آب در تبریز رعایت نمی‌شود، اظهار داشت: با وجود اقدامات دستگاه های متولی برای رسیدگی و رفع مشکل قطعی آب همچنان این مشکل ادامه داشته و مردم در این زمینه گلایه مند هستند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مخزن بالانس ارتفاعی آب در تبریز با کمبود مواجه است، گفت: رینگ پیرامونی و بالانس ارتفاعی آب باید در تبریز رقم‌ بخورد تا در شرایط فعلی برخی مشکلات رفع شود.

متفکرآزاد، با بیان اینکه مشکلات موجود نافی نبود مدیریت استراتژیک در مدیران نیست، ادامه داد: ۲۰ سال بعد مدیران فعلی باید پاسخگو باشند چراکه تصمیمات امروز ما آینده را رقم خواهد زد و باید در این خصوص پاسخگو باشیم.

وی یادآوری کرد: مجموعه دولت، شهرداری و شورای اسلامی شهر باید اقداماتی انجام دهند تا شاهد عدالت در قطعی آب تبریز باشیم.

قطعی آب نارضایتی مردم تبریز را افزایش داده است

دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه مشکل کمبود آب در تبریز موضوعی راهبردی است، گفت: محدودیت منابع تامین و قطعی آب نارضایتی مردم را افزایش داده که باید فکری اساسی برای رفع این مشکل انجام شود.

احمد علیرضابیگی، با تاکید بر اینکه باید از نظر و تخصص متخصصان امر برای انتقال آب به تبریز از نقاط مختلف استفاده شود، افزود: برنامه‌های دولت در زمینه انتقال و مدیریت آب تبریز اعلام نشده است که لازم است این کار انجام شود.

وی با اشاره به اینکه موضوع تامین آب شرب تبریز شکننده است، اظهار داشت: استاندار آذربایجان شرقی باید برنامه‌های خود را برای مدیریت و انتقال آب به تبریز ارائه دهد تا نمایندگان این شهر در مجلس از طریق وزارت نیرو این مشکل را پیگیری کنند.

آب های زیرزمینی قابل شرب در تبریز از طریق فاضلاب از شهر خارج می شود

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه مدیریت آب‌ در حفاری‌های عمیق در تبریز انجام نمی‌شود، گفت: آب های زیرزمینی در این شهر که می تواند قابل شرب باشد مدیریت نشده و از طریق فاضلاب از شهر خارج می‌شود.

سونیا اندیش، با اشاره به اینکه بخش‌ عمده‌ای از نیاز آبی تبریز و کمبودها می‌توانست از طریق کنترل ورودی‌های آب و رعایت مصرف حل شود، افزود: بخش‌ عمده موفقیت ما می‌تواند در زمینه کنترل هدررفت آب باشد.

وی یادآوری کرد: از موارد هدررفت آب‌، حفاری‌های عمیق در شهر است که از جمله از سوی سازمان قطار شهری تبریز انجام می شود که در صورت مدیریت آن می توانست بخشی از آب مورد نیاز شهر را تامین کند.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه قطعی‌های آب در مناطق مختلف تبریز براساس برنامه بندی‌ اعلام شده انجام نمی‌شود، گفت: این موضوع باعث شده تا آب های ذخیره شده مردم برای قطعی آب هدر برود بنابراین شرکت آب و فاضلاب باید قطعی ها را کنترل و براساس جدول زمانبندی این کار را انجام دهد.

اندیش، ادامه داد: تبریز به عنوان دومین شهر صنعتی ایران بعد از تهران مطرح است و در صورت همکاری نمایندگان این شهر در مجلس می‌توان بسیاری از مشکلات موجود را رفع کرد.

وی یادآوری کرد: شیوع ویروس کرونا و قطعی آب مشکلات بسیاری برای مردم تبریز به وجود آورده و همزمانی آن با ایام عید موجب کاهش درآمد شهروندان و رکود اقتصادی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha