علی تهوری روز یکشنبه در پنجمین نشست کمیسیون تنظیم بازار استان که به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، با اشاره به دریافت گزارشهای مردمی از ۲ طریق حضوری و سامانه تلفنی ۱۲۴ در تمامی شهرستانها افزود: از ابتدای امسال ۹ هزار و ۷۶۰ مورد گزارش مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ در استان دریافت شده و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
وی به برگزاری گشتهای مشترک و انجام بازرسیها در ۲ نوبت صبح و عصر به صورت مستمر و در قالب طرحهای نظارتی مختلف اعم از طرح نظارتی نوروز ۹۹، ماه مبارک رمضان و برخورد با محتکران خودرو اشاره و تصریح کرد: همچنین در این مدت، بیش از ۱۶ هزار و ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی خراسان جنوبی انجام و منجر به تشکیل ۴۲۰ فقره پرونده تخلف شده است.
معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی عنوان کرد: ارزش ریالی این تعداد پرونده نیز بالغ بر پنج میلیارد و ۵۶۳ میلیون و ۴۰۱ هزار ریال بوده که برای واحدهای متخلف در استان تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار و افزایش قانونی برخی از کالاها و خدمات برابر مصوبات کارگروه تنظیم بازار کشور، از تشدید بازرسیها و تمرکز جدی نظارتها بر فرآیند تامین و توزیع ۶ گروه کالایی به جهت جلوگیری از تخلفاتی نظیر گرانفروشی، احتکار، اختفا و امتناع از عرضه خبر داد.
تهوری لوازم خانگی اعم از یخچال، یخچال فریزر، تلویزیون و ماشین لباسشویی، لاستیک خودرو اعم از سواری و سنگین، گوشت مرغ و تخم مرغ، برنج، نهادههای دامی اعم از ذرت و سویا و مصالح ساختمانی اعم از سیمان و آهن آلات را ۶ گروه کالایی دارای اولویت در بازرسی و نظارتها عنوان کرد.
وی گفت: نظارت بر این کالاها در دستور کار بازرسان سازمان صمت قرار گرفته که ضمن برنامهریزی مناسب، اقدامات نظارتی و بازرسی به ویژه بر انبارها و مراکز نگهداری کالاها متمرکز شده است و با برگزاری گشتهای مشترک دستگاههای متولی، با متخلفان برخورد قاطع صورت میگیرد.
نظر شما