حامد قربانی روز یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری گناباد افزود: برای کاهش این مشکل جلساتی با حضور تولیدکنندگان و دستاندرکاران حمل و نقل برای نزدیکی دیدگاههای آنان به هم تشکیل و برای کاستن از تبعات افزایش نرخ حمل و نقل در تولید تلاش میشود.
وی ادامه داد: ۱۵ واحد تولیدی بزرگ گناباد به دنبال شیوع کرونا با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و با برگزاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و در بازدیدهای میدانی، اقدامات برای کاهش تنگناهای آنها در دست انجام است.
فرماندار گناباد با اشاره به برخی القائات ناامیدکننده در حوزههای کار و کارگری گناباد از مسوولان ذیربط و اعضای کارگروه اشتغال این شهرستان خواست با کاهش بوروکراسی اداری و با بهرهگیری از ظرفیتهای گناباد معطلی سرمایه گذاران را کاهش و بستر جذب سرمایه گذاری بیشتر را در این منطقه افزایش بدهند و به گونهای وظایف خود را انجام دهند که خلاء در حوزه تولید و اشتغال ایجاد نشده و هیچ واحد تولیدی در این بخشها دچار مشکل نشود.
قربانی افزود: از همه ظرفیتها برای برطرف کردن مسائل و مشکلات بخش تولید و سرمایهگذاری در این شهرستان استفاده و فرش قرمز جلوی پای سرمایهگذاران پهن می کنیم.
وی ادامه داد: هر شرکت و سرمایهگذاری که حاضر به سرمایهگذاری در گناباد شود حداکثر ظرف یک ماه با تسهیلگری نسبت به روانسازی جذب سرمایه گذاری آنان اقدام می شود.
فرماندار گناباد گفت: پیگیریهایی برای راه اندازی واحد تولیدی فروسیلیس منیزیم با سرمایهگذاری بخش خصوصی به میزان افزون بر چهار هزار میلیارد ریال در ناحیه صنعتی کوثر گناباد در دست انجام است و با راهاندازی آن برای بیش از ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود.
قربانی افزود: باید از ظرفیتهای تولیدات این شهرستان در بخشهای مختلف و انرژیهای پاک و پنلهای خورشیدی برای رفع نیاز این منطقه استفاده کرد تا بستر شکوفایی و رونق اقتصادی و اشتغال و کارآفرینی این منطقه بیش از پیش فراهم شود.
وی با اشاره به تفاهم نامه بین بانک قرضالحسنه رسالت به عنوان یکی از معینهای اقتصادی گناباد با دهیاریهای این شهرستان ادامه داد: در نتیجه این اقدام به زودی ۱۰۰ هسته کار و تلاش در روستاهای گناباد ایجاد می شود و این مساله نقش مهمی در رونق این مناطق دارد.
فرماندار گناباد گفت: با توجه به اهمیت تخصص و مهارت در بهرهوری نیروی کار شورای مهارت گناباد طی یک هفته گذشته برگزار و تفاهمنامهای بین اداره فنی و حرفه ای و مرکز رشد و فناوری این شهرستان منعقد شد و از همافزایی و ظرفیت این بخشها برای مهارت افزایی استفاده و از پرداخت تسهیلات به متقاضیان حمایت میشود.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است و از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است و حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما