اقبال عباسی شامگاه یکشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بیکاری عامل اصلی و عمده ازدواج نکردن برخی از جوانان نیست، افزود: البته بیکاری در تمامی این عوامل موثر است، اما بهعنوان عامل اصلی بهشمار نمیرود.
وی افزود: تناقض در شخصیت زوجین یکی از مهمترین عوامل فروپاشی زندگیهای مشترک زوجهای جوان است.
عباسی تصریح کرد: انجام تست شخصیتشناسی در طرح تحکیم بنیان خانواده برای زوجین در قبل از ازدواج به افزایش دوام و پایداری ازدواج کمک میکند.
وی یادآور شد: اقدامات مطلوب و طرحهای موفق شهرستان لردگان در حوزه جوانان برای سایر شهرستانهای چهارمحال و بختیاری الگو شود.
مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: همزمان با هفته ازدواج در سالجاری ۱۷۲ فقره کمک جهیزیه به ارزش ۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال بین زوجهای جوان نیازمند در استان توزیع شد.
حمید کریمی تاکید کرد: در این هفته ۲۵۰ برنامه از سوی دستگاههای اجرایی مرتبط با جوانان در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود.
وی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری رتبه نخست در ستاد ساماندهی امور جوانان کشور را به خود اختصاص داد و شهرستانهای لردگان، شهرکرد و اردل در سطح استان بهترتیب یکم تا سوم شدند.
کریمی تصریح کرد: راهاندازی کارزار ازدواج جوانان با کمک خیران از مهمترین برنامههای هفته ازدواج چهارمحال و بختیاری در سالجاری بهشمار میرود.
معاون فرهنگی و امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سال گذشته نسبت طلاق به ازدواج در این استان ۲۰.۵ درصد بود.
طهماسب شیروانی تاکید کرد: سال گذشته ۶ هزار و ۸۲۵ واقعه ازدواج و یکهزار و ۴۰۳ واقعه طلاق در چهارمحال و بختیاری ثبت شد و ۴۰ درصد واقعههای طلاق در استان زیر چهار سال دوام داشتهاند.
وی تصریح کرد: سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۲۴ نفر در چهارمحال و بختیاری برای تسهیلات ازدواج متقاضی شدند که از این تعداد ۹۱ درصد برابر ۱۱ هزار و ۸۸۷ نفر وام خود را دریافت کردند.
به گزارش ایرنا، جوانان ۳۴ درصد جمعیت چهارمحال و بختیاری را تشکیل میدهند.
یکم تا هفتم مردادماه سالجاری برابر یکم ذیالحجه تا هفتم ذیالحجه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به نام هفته ازدواج نامگذاری شده است.
میانگین سن جوانان در ایران ۱۵ تا ۲۹ سال بود که سال گذشته با ابلاغ مصوبات شورایعالی جوانان کشور از سوی وزیر ورزش و جوانان این سن به ۱۸ تا ۳۴ سال تغییر کرد.
چهارمحال و بختیاری افزونبر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد که از این تعداد ۳۴ درصد را جوانان تشکیل میدهند.
نظر شما