دکتر منوچهر کرمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: مراکز خیریه، موسسهها، و ارگانها و سازمانهای دولتی نظیر کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی نیز نسبت به دریافت نذورات مردم و هماهنگی با کشتارگاههای صنعتی شهرستانها با هدف ذبح دام قربانی اقدام کنند.
وی افزود: کشتار دام در ملاء عام و قصابی ها همانند گذشته ممنوع و در این راستا فعال شدن سفارشگیری تلفنی دام و پیشبینی میادین دام برای جلوگیری از تجمع افراد به منظور خرید دام ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: فراهم کردن زمینه ثبت سفارش خرید تلفنی دام و جلوگیری از تجمع غیرضروری برای خرید دام و فراهم کردن زمینه بستهبندی و لیبلگذاری بعد از ذبح دام در کشتارگاه با برچسب «گوشت قربانی» لازم است.
دکتر کرمی اضافه کرد: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته حضور خریداران در میادین دام مشروط به داشتن وسایل حفاظت فردی نظیر ماسک، دستکش و رعایت فاصله فیزیکی است همچنین فروش دام به مشتریان در میادین دام باید مشروط به ذبح آن در کشتارگاههای صنعتی هر شهرستان و جلوگیری از خروج دام زنده باشد.
وی اظهار داشت: به طور حتم در عید قربان تیمهایی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و دام پزشکی بر اجرای پروتکلهای بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ذبح بهداشتی دام نظارت میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همانگونه که طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در مناطق قرمز کرونایی برگزار نمیشود نماز عید سعید قربان نیز در این مناطق اقامه نمیشود.
نظر شما