محمد کشمیری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هیات دوچرخه سورای در هر شهرستانی نیازمند حداقل ۱۰ دوچرخه حرفه ای و کوهستانی است، اظهار داشت: این هیات فاقد حتی یک دوچرخه حرفه ای برای مسابقات است ولی با این وجود دوچرخه سواران ما بارها در مسابقات کشوری، توانسته اند برای استان افتخارآفرینی کنند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲ نفر از بانوان دوچرخه سوار استان به اردوی تیم ملی دعوت شدند، افزود: ۲ تن از بانوان استان نیز پارسال در مسابقات استعدادهای برتر ورزشی کشور که به میزبانی تهران در رده سنی جوانان و ۱۲ تا ۱۵ سال برگزار شد، به نشان نقره و یک نفر از آقایان نیز در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال به نشان برنز دست یافتند.
کشمیری با بیان اینکه نیمی از دوچرخه سواران استان را بانوان تشکیل می دهند، تصریح کرد: هم اکنون ۵۰۰ ورزشکار زن و مرد در این رشته ورزشی بیمه و ساماندهی شده اند.
وی افزود: البته تعداد ورزشکاران این رشته در استان بیشتر از این رقم است زیرا شمار زیادی از دوچرخه سواران در دیگر رشته های ورزشی هم فعالیت داشته و بیمه همان رشته هستند.
وی با اشاره به اینکه استان فاقد پیست دوچرخه سواری است، افزود: ۱۵ ماه قبل قرار شد محدوده ای ۳.۵ کیلومتری از مجموعه فرودگاه بجنورد به عنوان فضایی امن در اختیار دوچرخه سواران استان، بویژه خانم ها قرار گیرد ولی تاکنون این امر محقق نشده است.
رییس هیات دوچرخه سواری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اگرچه فضاهای ورزشی نظیر پارک مهربانو در مرکز استان برای دوچرخه سورای بانوان در نظر گرفته شده است ولی این محیط برای تمرینات حرفه ای دوچرخه سواری به هیچ عنوان مناسب نیست، زیرا مساحت این فضای ورزشی برای دوچرخه سواری حرفه ای بسیار کم است.
کشمیری افزود: تاکنون بانوان دوچرخه سوار استان در حاشیه کمربندی شهرک ها با حضور و مشارکت مستمر خانواده ها تمرین کرده و آقایان نیز در کمربندی های شهرستان با به جان خریدن بسیاری از خطرات احتمالی، دوچرخه سواری کرده و می کنند.
خراسان شمالی با ۲۵ هزار ورزشکار بیمه شده دارای ۴۵ هیات ورزشی فعال است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور قرار دارد.
نظر شما