۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷
کد خبرنگار: 2188
کد خبر: 83886586
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۸۰۰ میلیارد ریال جذب حوزه بهداشت و درمان نیشابور شده است

مشهد- ایرنا- فرماندار ویژه نیشابور گفت: طی هشت ماه گذشته بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال جذب حوزه بهداشت و درمان نیشابور شده در حالی‌ که از کل اعتبارات پارسال حدود ۴۰۰ میلیارد ریال جذب شد.

علیرضا قامتی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری‌ شهرستان نیشابور افزود: در سفر اخیر معاون وزیر بهداشت به نیشابور ۸۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی و یک دستگاه ام.آر.آی به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار به امکانات پزشکی نیشابور افزوده شد.
وی ادامه داد: کل اعتبارات حوزه پزشکی در استان به ۱۰۰ میلیارد ریال نمی‌رسد در حالی‌که امروز یک نیکوکار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان سوم نیشابور سرمایه‌گذاری می‌کند.

فرماندار نیشابور گفت: باید حاشیه‌ها کاهش یابد و با تجمیع ظرفیت‌ها سرعت و دقت در اجرای طرح‌ها افزایش پیدا کند.
وی افزود: امروز یک جبهه وسیع برای جلوگیری از شیوع کرونا گشوده شده که اگر درست مدیریت نکنیم همه تلاش ما را زیر سوال می‌برد. 
قامتی ادامه داد: در این شرایط سخت که دشمن همه تلاش خود را جهت ایجاد چالش برای نظام به کار گرفته با تلاش شبانه روزی مسوولان‌ مردم احساس ناامنی نمی‌کنند.
امام جمعه نیشابور هم گفت: نماز جمعه آیینه تمام‌نمای حاکمیت و بازتاب بخشی از تلاش‌های مسوولان‌ است.
حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی ضمن گرامیداشت سالروز برگزاری اولین مراسم نماز جمعه پس از انقلاب افزود: بخش زیادی از استقبال مردم از این نهاد مربوط به نحوه عملکرد مسوولان‌ است.
وی ادامه داد: نماز جمعه یک رویداد و یک اتفاق ساده در یک هفته نیست بلکه نهادی الهی و به امر الهی است که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است.

امام جمعه نیشابور با بیان اینکه نماز جمعه آینه‌ای است برای حاکمان تا خدمتگزاران مردم کار خود را در آن ببینند گفت: نماز جمعه خدمات و مشکلات را بیان می‌کند و نقش موثری در نگاه داشتن مردم در صحنه داشته است.

وی افزود: ستاد نماز جمعه نیشابور پارسال رتبه ممتاز را در استان کسب کرد که به همین خاطر باید از اعضای این ستاد تشکر و تقدیر ویژه داشته باشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: انتظار از مجلس یازدهم به عنوان یک‌ مجلس انقلابی بسیار زیاد است و اولین‌ اقدام توجه بیشتر به مناطق محروم است.
احسان ارکانی افزود: در این چارچوب توزیع قیر رایگان که حذف شده بود با طرح دوفوریتی نمایندگان تصویب شد و توانستیم یک میلیون تُن قیر رایگان را به تصویب برسانیم که امیدواریم با اجرایی شدن آن شاهد جهشی در این‌حوزه باشیم.
وی ادامه داد: در حوزه مسکن طرح دوفوریتی اخذ مالیات از خانه‌های خالی که تعداد قابل توجهی در کشور وجود دارد به تصویب رسید که این مالیات در خدمت توسعه مسکن قرار می‌گیرد.

رییس دانشکده علوم ‌پزشکی نیشابور هم گفت: وضعیت این شهرستان از نظر شیوع کرونا از ششم تیرماه وارد مرحله قرمز شد.
محسن‌ عظیمی نژاد افزود: روند ابتلا به این ویروس در این شهرستان افزایش یافته و بیشترین میزان ابتلا در محل کار، مراسم عروسی و عزا، اماکن عمومی، مهمانی‌ها و اماکن زیارتی بوده است.
وی ادامه داد: حدود ۴۱ درصد از فوتی‌های کرونا در نیشابور بدون بیماری زمینه‌ای بوده و از این تعداد ۷۲ درصد دچار تنگی نفس بودند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha