۱۵ حوزه امتحانی آماده آزمون دکتری در کرمانشاه است

کرمانشاه- ایرنا- مسوول حفاظت آزمون استان کرمانشاه گفت: ۱۵ حوزه امتحانی برای پنج هزار و ۳۳۲ شرکت کننده آزمون دکتری روز پنجشنبه ۹ مرداد در شهر کرمانشاه آماده شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سجاد دادفر روز سه شنبه در نشستی خبری بیان داشت: برای آزمون دکتری ۲ هزار و ۱۳۰ نفر از شرکت کننده ها خانم و سه هزار و ۲۰۲ نفر نیز مرد هستند.

او، تقسیم بندی حوزه های امتحانی را شامل هشت حوزه در دانشگاه رازی، ۲ حوزه در دانشگاه صنعتی و پنج حوزه نیز در دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه اعلام کرد.

آنچنان که دادفر توضیح داد مطابق برنامه زمانی سازمان سنجش آزمون کارشناسی ارشد در هفته آینده و در روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه و نیز آزمون سراسری نیز در چهار روز در تاریخ های ۲۹، ۳۰، ۳۱ مرداد و اول شهریور ماه برگزار خواهد شد.

دادفر تاکید کرد که این برنامه زمانی تا اعلام رسمی سارمان سنجش به عنوان تنها مرجع تعیین کننده تاریخ آزمون ها اعتبار خواهد داشت مگر اینکه بنا به شرایط خاص ایام کرونا و تصمیم گیری نهادهای ذیربط تغییری در این برنامه ایچاد شود.

او نحوه برگزاری آزمون دکتری و رعایت پرتکل های بهداشتی را محکی برای توانایی سایر آزمون ها دانست و گفت: آزمون های سراسری را در حقیقت باید بزرگترین رویداد اجتماعی بعد از همه گیری کرونا دانست و با توجه به حساسیت خاص موضوع نحوه برگزاری این آزمون ها بسیار مهم است.

مسوول حفاظت آزمون استان از شرکت ۱۸ هزار و ۷۱۳ نفر در آزمون کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: از این تعداد، ۹ هزار و ۲۴۷ نفر خانم و ۹ هزار و ۴۶۶ نفر مرد هستند.

او  افزود که در آزمون کارشناسی ارشد علاوه بر شهر کرمانشاه در شهر اسلام آبادغرب نیز آزمون برگزار می شود.

نشست خبری سجاد دادفر مسوول حفاظت آزمون استان کرمانشاه

آزمون سراسری در چهار روز و با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار می شود

دادفر در ادامه آزمون سراسری را مهمترین آزمون اعلام کرد و گفت: به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی قرار است تا این آزمون در چهار روز برگزار شود.

به گفته وی، تعداد داوطلبان آزمون سراسری تقریبا مشابه سال گذشته یعنی حدود ۴۴ هزار داوطلب است.

این مقام مسوول، به خانواده ها و داوطلبان این اطمینان خاطر را داد که تمام تلاش مجریان و متولیان برگزاری آزمون در نهایت سلامت و رعایت دستورالعمل های بهداشتی خواهد بود.

به گفته دادفر، برای تحقق این موضوع یعنی برگزاری آزمون مطابق با استانداردها و رعایت پروتکل های بهداشتی از ظرفیت تمام دستگاه های اجرایی نظیر علوم پزشکی، هلال احمر و نیروی انتظامی استفاده می شود.

وی توضیح داد: اولین اقدام افزایش ۵۰ درصدی حوزه های امتحانی و فاصله گذاری صندلی ها براساس استانداردهای سازمان سنجش به منظور رعایت فاصله اجتماعی است.

تهیه دستورالعمل بهداشتی برای داوطلبان و اعضا شبکه ملی برگزاری آزمون ها و عوامل اجرایی و حفاظت از آزمون ها دیگر اقدامی بود که دادفر به آن اشاره کرد.

او تاکید کرد که عوامل حفاظت از آزمون برای رعایت دستورالعمل ها به طور کامل توجیه شده اند.

همکاری با دانشگاه علوم پزشکی به منظور حضور تیم فوریت های پزشکی و نیز کارشناسان و ناظران بهداشتی در تمام حوزه ها اقدام دیگری بود که دادفر به آن اشاره کرد.

او تاکید کرد افرادی که حتی مشکوک به یک سرماخوردگی یا آنفلوانزای ساده هم باشند به طور کامل زیرنظر خواهند بود.

آنچنان که مسوول حفاظت آزمون استان در ادامه گفت: همکاری با هلال احمر برای استقرار ایستگاه های سلامت در ورودی حوزه ها از دیگر برنامه های بهداشتی برای برگزاری سالم آزمون ها خواهد بود.

دادفر تاکید کرد که قبل از برگزاری آزمون ها تمام حوزه ها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گندزدایی و ضدعفونی خواهند شد.

استفاده از گیت های دستی برای بازرسی بدنی داوطلبان و به کارگیری عوامل حفاظتی سالم و نیز استفاده آنها از شیلد و ماسک به هنگام تطبیق عکس از دیگر برنامه ها برای رعایت مسایل بهداشتی اعلام شد.

دادفر در ادامه گفت: برای آنکه شاهد تجمیع افراد در ورودی حوزه های امتحانی نباشیم با اینکه شروع آزمون هشت صبح خواهد بود اما درب تمام حوزه های امتحانی از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح به روی داوطلبان باز خواهد بود.

او از داوطبان خواست که برنامه حرکتی خود از منزل را به گونه ای تنظیم کنند که تا قبل از ساعت هشت صبح در محل آزمون حاضر باشند و نیز آدرس دقیق حوزه امتحانی را از قبل شناسایی کنند.

به همراه داشتن موبایل خاموش هم یعنی تقلب

این مقام مسوول همچنین از داوطلبان خواست که از آوردن وسایل اضافی مانند کتاب،جزوه، کیف و به خصوص تلفن همراه حتی به صورت خاموش خودداری کنند.

آنچنان که دادفر تاکید کرد: استفاده از وسایل الکترونیکی نظیر تلفن همراه و هدفون تخلف محسوب و محرومیت از آزمون را به دنبال خواهد داشت.

ماسک های فیلتر دار ممنوع

تاکید دیگر او استفاده از ماسک سه لایه معمولی برای داوطلبان بود و افزود: استفاده از ماسک فیلتردار ممنوع است.

هماهنگی با نیروی انتظامی برای متفرق کردن تجمعات به منظور جلوگیری  از ایجاد ترافیک و نیز حفظ امنیت حوزه های امتحانی دیگر موردی بود که دادفر به آن اشاره کرد.

آزمون از داوطلبان دارای علایم بیماری در اتاق ویژه

در این جلسه دادفر در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص استفاده از تب سنج و نیز نوع تمهیدات برای افراد بدحال پاسخ داد: به اعتقاد دانشگاه علوم پزشکی از آنجایی که علایم بیماری کرونا مدام در حال تغییر است لذا نیازی به استفاده از تب سنج نیست.

وی ادامه داد: اما از افرادی که دارای علایم بیماری باشند در اتاق های ویژه آزمون گرفته می شود ضمن اینکه صحبت هایی مبنی بر برگزاری جداگانه آزمون برای افراد بیماری وجود دارد که به دلیل درگیری با بیماری کرونا و بستری شدن قادر به حضور در جلسه آزمون نباشند.

وی در پایان با اشاره به ۵۰ سالگی سازمان سنجش در برگزاری آزمون ها بر لزوم اعتماد به این نهاد در نظارت دقیق آزمون ها و برخورد با متخلفان تاکید و گفت: اگر این اعتماد دچار تزلزل شود پیامدهای منفی بسیاری خواهد داشت.

هر سال تخلفات بیشتر و پیچیدهتر می شود

او شیوه تخلفات کنکور را روز به روز پیچیده تر و حرفه ای تر دانست و گفت: به دلیل پیشرفت فناوری آمار تخلفات هر سال افزایش پیدا می کند به گونه ای که سال گذشته تجهیزات الکترونیکی پیچیده میکرو گران قیمت مانند هندزفری های نامریی از برخی داوطلبان کشف و ضبط شده است.

وجود شبکه های دلالی فروش دفترچه سوالات و گردش مالی بسیار بالای این حوزه از دیگر مواردی بود که دادفر به آن اشاره کرد و گفت: هر ساله تمام تلاش ما این بوده که با این شبکه ها برخورد کنیم نمونه اش موضوع فروش سوالات آزمون وکالت در سال گذشته بود.

او به خانواده ها اطمینان خاطر داد که تمام تلاش مجموعه حفاظت آزمون ها در این راستا است که کسی خارج از ضوابط رشد نکند.