سید محمد حسینی در این رابطه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: این شهرک های مجتمع مسکونی در گذشته با عنوان شهرک گردشگری پیشنهاد شده بود که به دلیل مخالفت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان با اسم شهرک، تغییر نام داده شد.
به گفته وی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان تاکید داشت اگر شهرک گردشگری ایجاد می شود با مجوز و تولیت این وزارتخانه باشد.
وی اضافه کرد: آخرین نشست برای بررسی مسایل و حل موانع ایجاد شهرک های مجتمع مسکونی در هشت نقطه گلستان با حضور مسوولان دستگاه های مرتبط از جمله منابع طبیعی، محیط زیست، بنیاد مسکن و راه و شهرسازی در استانداری برگزار شد.
حسینی گفت: گزینههای نهایی ایجاد هشت شهرک مجتمع مسکونی در مناطقی از جمله چهار باغ و سرعلی آباد شهرستان گرگان، دهنه محمد آباد در شهرستان علی آباد، خواجه نفش در گُمیشان و اراضی ساحلی نوکنده شهرستان بندرگز جانمایی و بزودی به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد خواهد شد.
گلستان جزو استان پیشرو در کشور برای ایجاد شهرک مجتمع مسکونی از میانه دهه ۹۰ برای دریافت مجوز کشوری از شورای عالی معماری و شهرسازی است.
در گلستان به خاطر وجود هفت اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا، وجود عرصه های جنگلی بکر و مناطق کوهستانی در نوار جنوبی، وجود بخشی از سواحل زیبای دریای خزر در شهرستان های بندرگز، ترکمن و گمیشان و جاذبه های مراتع در شمال استان؛ ترغیب افراد را طی سال های اخیر برای ساخت و ساز بویژه در نوار جنوبی دوچندان کرده است.
بر اساس آخرین برآورد رسمی آماری جمعیت گلستان یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر با ترکیب ۴۶.۶ درصد روستایی در یک هزار و ۷۵ روستا است.
نظر شما