علیرضا کاشی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: البته پارسال بیشترین میزان مصرف برق توسط شهروندان مشهدی در سال ۱۳۹۸، به میزان هزار و ۶۴۹ مگاوات در پانزدهمین روز مرداد ماه پارسال ثبت شده بود.
وی اوج مصرف ثبت شده برق امسال را ۱۴۹ مگاوات کمتر از پارسال ذکر و بیان کرد: کمتر بودن میزان اوج مصرف برق شهروندان مشهدی امسال نسبت پارسال، به معنای مصرف مطلوب برق در فصل گرما نیست.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد ادامه داد: امسال به دلیل شیوع ویروس همهگیر کرونا مراکز تفریحی و گردشگری، هتلها، دیگر مکانهای اقامتی عمومی و مراکزی که به صورت تماموقت برق مصرف میکنند همگی در وضعیت کاری تعطیل یا نیمهتعطیل قرار دارند.
وی گفت: بر این اساس هماینک حجم برق مصرفی شهروندان مشهدی در تابستان امسال بسیار زیاد است.
کاشی افزود: این در حالی است که انتظار میرفت با توجه به وضعیت ناشی از شیوع ویروس همهگیر کرونا، میزان اوج مصرف برق در مشهد کمتر از هزار و ۵۰۰ مگاوات ثبت شود.
وی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق مشهد امسال هفت هزار و ۵۰۰ تفاهمنامه با کشاورزان، صاحبان صنایع و مراکز اداری امضا کرده تا این مشترکان میزان مصرف برق خود را در زمان پیک بار شبکه کاهش دهند.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: میزان همکاری این مشترکان با شرکت برق در پایان امسال محاسبه شده و در قبوض برق آنها به عنوان "پاداش" در نظر گرفته میشود.
شرکت توزیع برق مشهد ۱۴ هزار کیلومتر طول شبکه و ۱۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور برای تأمین برق مشترکان این کلانشهر سه و نیم میلیون نفری دارد.
یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک در مشهد زیر پوشش خدمات شرکت توزیع برق هستند.
نظر شما