مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه در آیین افتتاح این طرح، میران اعتبار هزینه شده در این طرح را ۳۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این طرح از سال ۱۳۸۴ در ۲ بخش ساخت تاسیسات تصفیهخانه و اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب آغاز شد و اینک ۴۴ هزار نفر در شهر لردگان و روستاهای اطراف آن از منافع این طرح بهرهمند هستند.
احمدرضا محمدی دهچشمه ادامه داد: این طرح در این زمینی به مساحت ۲.۷ هکتار احداث با ۹۰ کیلومتر شبکه اصلی و فرع جمعآوری فاضلاب اجرا شده است.
به گفته وی، این تصفیهخانه با ظرفیت ۶ هزار مترمکعب در شبانهروز و با روش لجن فعال با قابلیت حذف ازت و فسفر به همراه اجرای خطوط انتقال به طول ۲.۱ کیلومتر در مدار مورد بهرهبرداری قرار گرفته است و پیشبینی یک مدل سه هزار متر مکعبی نیز در آینده در این طرح ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: ساخت این تصفیهخانه باعث ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰ نفر بطور غیرمستقیم شده است.
محمدی دهچشمه افزود: با اجرای این طرح علاوهبر افزایش کیفیت آب خروجی چشمه برم، به عنوان منبع اصلی آب شرب شهر لردگان، میتوان امیدوار بود منابع آبی جدید و پایداری به میزان ۲ میلیون متر مکعب در سال در حوزه کشاورزی و صنعت به وجود آید که با برنامهریزی صحیح میتواند باعث ایجاد اشتغال پایدار در این ۲ حوزه برای مردم منطقه شود.
به گفته وی، افزایش سطح بهداشت عمومی و جلوگیری از انتشار بیماریهای عفونی به دلیل جلوگیری از جاری شدن فاضلاب در سطح شهر از دیگر مزایای این طرح است، که ارتقاء سطح زندگی شهری در این شهرستان را به همراه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، تاکنون هفت تصفیهخانه فاضلاب در استان چهارمحال و بختیاری اجرا شده است.
همچنین شاخص پوشش شبکه فاضلاب در شهرهای استان از ۵۰ درصد در سال ۹۲ به ۶۵ درصد در سالجاری افزایش یافته است که در مقایسه با میانگین کشوری که ۵۰ درصد است، شاخص مطلوبی به شمار میرود.
قبل از دولت یازدهم در ۶ شهر استان شبکه فاضلاب اجرا شده بود، که این تعداد در سالجاری ۲ برابر شده و به ۱۴ شهر افزایش یافته است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهر با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است
مرکز شهرستان لردگان در ۱۶۰ کیلومتری مرکز استان چهارمحال وبختیاری قرار دارد.
نظر شما