علی رسولیان روز چهارشنبه در نشستی با مسوولان پارک علم و فناوری خراسان افزود: در شرایط تحریم چارهای جز این که به توان و بضاعت بخش خصوصی و نیروهای علمی کشور اتکا کنیم نداریم و خوشبختانه روز به روز بر توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان و نیروهای علمی استان افزوده میشود.
وی ادامه داد: ما به عنوان دولت وظیفه داریم فضای مناسبی در کنار پارک علم و فناوری یا در فاصله دورتری از آن برای استقرار واحدهای دانش بنیان ایجاد کنیم و در این راستا هیچ محدودیتی در واگذاری آنچه مربوط به اراضی و ساختمانهای دولتی است وجود ندارد و از ظرفیت کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز در این زمینه بهره خواهیم گرفت.
مدیر پارک علم و فناوری خراسان نیز در این نشست گفت: تلاش این پارک تولید ثروت مبتنی بر فرهنگ نوآوری و فناوری است که هم نیروی انسانی زیادی را به کار میگیرد و هم ارزش افزوده برای استان ایجاد میکند.
رضا قنبری افزود: پارک علم و فناوری خراسان تلاش میکند که توسعه دانش بنیان توسط مردم محقق شود از این رو همه آزمایشگاههای پارک توسط بخش خصوصی ساخته شده و از فعالان این بخش تعهد گرفته شده است که به سایر شرکتهای دانش بنیان نیز خدمات ارایه دهند.
وی اضافه کرد: مشارکت پارک علم و فناوری با بخش خصوصی به این صورت است که در ازای ارایه خدمات به آنها ۲.۱ درصد از درآمدشان متعلق به پارک و باقی متعلق به خودشان باشد.
مدیر پارک علم و فناوری خراسان گفت: مرکز رشد آی.سی.تی و استارتاپ این پارک قادر است بازگشت سرمایهای به میزان ۱۹۰ میلیارد ریال در مدت سه سال داشته باشد.
قنبری اظهار داشت: نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح دانش بنیان از سوی پارک علم و فناوری خراسان تعریف شده که آماده ارایه به سرمایهگذاران است.
وی اختصاص ساختمانهای خالی دولتی به شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها را خواستار شد و گفت: در صورت امکان در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مصوب کنید که ساختمانهای خالی به پارک علم و فناوری واگذار شود که در صورت واگذاری این ساختمانها کل فضا بلافاصله توسط استارتاپها تکمیل و پرخواهد شد.
نظر شما