۲۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴
کد خبرنگار: 2092
کد خبر: 83890621
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گلایه مردم شاهرود از خرید اجباری مرغ به صورت قطعه‌ شده

شاهرود – ایرنا – برخی مردم شاهرود از خرید اجباری گوشت مرغ به صورت قطعه شده و پرداخت هزینه بیشتر گلایه کرده و رسیدگی مسوولان امر را خواستار هستند.

 از حدود ۲۰ روز پیش وضعیت توزیع گوشت مرغ در بازار شاهرود دچار بی نظمی و آشفتگی شده و قیمت آن هم با نوسان همراه بوده است.

  برخی از فروشندگان گوشت مرغ که قیمت های اعلام شده را مطلوب نمی دانند ، اقدام به قطعه بندی گوشت کرده و آن ها را با بهای بیشتر بفروش می رسانند.

  به گفته برخی از مردم ، فروشندگان مرغ در مراجعه مردم اعلام می کنند مرغ ندارند اما در عین حال قفسه هایشان از گوشت های قطعه شده انباشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، روز شنبه قیمت مرغ گرم تازه در شاهرود هر کیلو ۱۸۲ هزار ریال و قیمت مرغ قطعه شده بسته به جنس گوشت ، از ۲۰۰ تا ۲۷۰ هزار ریال بفروش می رسد.

محمد احمدی یک شهروند شاهرودی گفت: نابسامانی در توزیع مرغ تازه ، قیمت هر کیلو گرم مرغ تازه بسته بندی شده را تا حدود ۸۰ درصد افزایش داده است. 

وی با بیان این که در شهرستان شاهرود بیشتر از ۸۰ واحد مرغداری فعالیت می کنند ، افزود: انگار مسوولان این شهرستان از میزان مصرف مردم آماری ندارند که در برخی زمان ها به این وضعیت دچار می شویم .

معصومه مرادی یک بانوی شاهرودی هم گفت :  فروشگاه های مرغ هر روز مقدار اندکی برای فروش عرضه می کنند ، بنابر این برای خرید مرغ تازه باید هر روز صبح زود مراجعه شود، در صورت تاخیر بناچار باید مرغ قطعه شده خریداری  گردد.

   رییس شبکه دامپزشکی شاهرود هم به خبرنگار ایرنا گفت: مرغداری ها به نسبتی که نهاده های دامی با ارز دولتی دریافت می کنند ، مرغ به کشتارگاه‌ها می فرستند.

مجتبی گلی از برگزاری نشست هایی برای حل این مشکل خبرداد و گفت : مقرر شده است دستگاه های اجرایی مسوول در این کار ، اقداماتی با هماهنگی یکدیگر انجام دهند تا مردم هر چه زودتر از نتایج آن بهره مند شوند.

وی گفت: به دنبال گلایه های مردمی از نابسامانی قیمت مرغ قطعه و بسته بندی شده ، برای رفاه بیشتر مردم گروهی از کارشناسان این اداره در مراکز قطعه و بسته بندی مرغ شاهرود حضور یافتند و پس از محاسبه مقدار دورریز و ضایعات ، قیمت مناسب نهایی فروش مرغ قطعه ای و بسته بندی شده را تعیین کردند.

وی ادامه داد: حضور یک کارشناس دامپزشکی در زمان کشتار تا بسته‌بندی مرغ ها هرگونه شائبه غیر بهداشتی بودن آنها را رد می کند.

رییس شبکه دامپزشکی شاهرود تاکید کرد:  تلفن ۳۲۳۹۲۰۹۶ آماده دریافت گزارش‌ها، نظرات، پیشنهاد و شکایت مردم است تا در همان ساعت موارد بررسی و تیم کارشناسی به مکان‌های اعلام شده اعزام شوند.

 شاهرود ۲۳۰ هزار دام سبک و ۱۸ هزار رأس دام سنگین وجود دارد.

  همچنین در این شهرستان ۹۶ واحد مرغداری گوشتی فعال وجود دارد و به طور میانگین هر واحد در سال چهار دوره جوجه‌ریزی می کند.
هر سال نزدیک به یک میلیون جوجه یک روزه در مرعداری های شاهرود توزیع می شود که به طور میانگین ۲۰ هزار تن گوشت تولید می شود.
بنابه گفته مسوولان امر ، بخشی از گوشت مرغ تولید شده در شاهرود علاوه بر تامین نیاز این شهرستان ، به دیگر استانها از جمله تهران ارسال می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha