«مصطفی مرزبان» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرحها شامل سه اقامتگاه بومگردی با سرمایهگذاری ۴۸ میلیارد ریال در شهرستان شازند، محلات و خمین و یک مهمانپذیر در شهرستان کمیجان با سرمایه گذاری ۱۵ میلیارد ریال است.
وی اظهار داشت: با آغاز بهکار این طرحها ۲۰ فرصت شغلی جدید در استان مهیا میشود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت:شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز و واحدهای گردشگری استان موجب وارد آمدن ۷۵ میلیارد ریال خسارت به این صنعت در استان شد.
مرزبان افزود: این خسارتها در هتلها ۵۰ میلیارد ریال، مراکز اقامتی و بوم گردی پنج میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال، خانه مسافرها ۶ میلیارد ریال، مجتمع های خدماتی ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال، مهمانپذیرها ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و هتل آپارتمانها ۲ میلیارد ریالبرآورد شده است.
وی اظهار داشت: ۵۹ دفتر خدمات مسافر استان نیز سه میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال خسارت دیدهاند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: صنعت گردشگری نباید از وضعیت کنونی ناامید شود بلکه باید برای بعد از مهار بیماری برنامهریزی کند.
مرزبان افزود: عطش مسافرت در کسانی که بهدلیل کرونا نتوانستهاند به سفر بروند بعد از خلاصی از شرایط بحران بیماری بیشتر خواهد شد و این رغبت به سفر فرصتی است تا خسارت جبران شود.
نخستین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ مشاهده شد.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
نظر شما