۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰
کد خبر: 83893579
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ملی‌پوش کایاک: تعویق المپیک شرایط را متفاوت کرد

۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰
کد خبر: 83893579
ملی‌پوش کایاک: تعویق المپیک شرایط را متفاوت کرد

تهران- ایرنا- ملی‌پوش کایاک گفت: قبل از ویروس کرونا شانس زیادی برای کسب سهمیه المپیک داشتم اما به‌تعویق افتادن مسابقات گزینشی کمی وضعیت را متفاوت کرده است.

آرزو حکیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: با توجه به بجران کرونا نتوانستیم تمرینات زیادی را برگزار کنیم. با تمام شدن اردوها در اسفندماه، به همدان رفتم و در آنجا فقط به نمرینات بدنسازی پرداختم. خوشختانه از تیرماه مجددا دریاچه آزادی بازگشایی شد و تمرینات خود را آغاز کردم.

وی افزود: خوشبختانه با حمایت رییس فدراسیون قایقرانی دستگاه‌های ارگومتر در اختیار ملی پوشان قرار گرفت و این موضوع تا حد زیادی به ما کمک کرد.

ملی‌پوش کایاک عنوان کرد: پیش از کرونا در شرایط بسیار خوبی قرار داشتم و از شانس زیادی برای کسب سهمیه المپیک توکیو برخوردار بودم. تعویق مسابقات المپیک هم می تواند به ضرر ما باشد و هم می تواند فرصتی برای آماده سازی هرچه بیشتر ما باشد.

وی ادامه داد: هیچ وقت نباید رقیبان را دست کم بگیریم زیرا همه در حال تمرین هستند و زحمت می‌کشند. در نهایت همه چیز سر خط مسابقه و بعد از تمام شدن آن مشخص می‌شود. هر فردی که اول شود نتیجه زحماتش را می‌گیرد.

حکیمی خاطرنشان کرد: قبل از کرونا با توجه به تمریناتی که پشت سر گذاشتم شانس زیادی برای کسب سهمیه داشتم اما الان شرایط فرق کرده و هنوز اردویی شروع نشده است. نمی‌توانم بگویم که صد درصد سهمیه می‌گیرم یا خیر. قبل از مسابقه سهمیه المپیک ریو خیلی آماده بودم و در لهستان هم تمرین می‌کردم اما مصدومیت سبب شد تا به سهیمه نرسم. تلاش می‌کنم این بار به سهمیه برسم.

وی اضافه کرد: آخرین مسابقه‌ای که برای کسب سهمیه رفتیم، مسابقات قهرمانی جهان بود. از ما انتظار نمی‌رفت تا در جهان سهمیه بگیریم زیرا رقیبان ما خیلی قوی هستند و ۱۰ قایق اول دنیا سهمیه را می‌گرفتند اما همه تلاشمان را در قایق دو نفره کردیم و نشد.

ملی‌پوش کایاک گفت: سلامت ورزشکار و هر فرد دیگری در این روزها اولویت دارد. به همه ورزشکاران می‌گویم که رعایت کنند. در محل تمرین خود روی آب که پارو می‌زنیم فاصله نزدیکی نداریم اما در زمان بدنسازی شرایط متفاوت است و امکان انتقال ویروس هست. برای تمام اینها راهکارهایی وجود دارد. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید برای ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه دارند، برنامه‌ای در نظر بگیرند و شرایط را فراهم کنند تا بتوانند در سلامت کامل تمرینات را دنبال کنند.

وی عنوان کرد: در مسابقات قهرمانی آسیا  در سال ۹۸  سه مدال طلا و یک مدال نقره کسب کردم. هیچ جایزه‌ای به من و تمام ورزشکاران تعلق نگرفت. همچنان شهلا بهروزی راد قهرمان پرافتخار قایقرانی مدال جهانی را برای اولین بار در تاریخ قایقرانی بدست آورد اما هیچ پاداشی برای او در نظر گرفته نشد. این قضیه ورزشکاران را دلسرد می‌کند زیرا اهمیت کمی به ما می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha