به گزارش ایرنا، هیات تحریریه نیویورک تایمز در نوشتاری آورد: درحالی که آزمایش کرونا شماری از اعضای کنگره قبلا مثبت اعلام شده، و تشخیص بیماری در گومرت که توصیه های مرتبط با زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی را به سخره می گرفت، باعث تشویش در کنگره شده است.
هیات تحریریه نیویورک تایمز در عین حال اقدامات پیشگیرانه بسیاری از قانونگذاران کنگره شامل کاستن از شمار کارکنان دفاتر خود، رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک را مورد تحسین قرار داد، اما برخی را به دلیل بی اعتنایی به این تهمیدات به دلایل سیاسی، نکوهش کرد و همچنین از کسانی که تصور می کنند ویروس آنها را مبتلا نمی کند، انتقاد کرد.
هیات تحریریه نیویورک تایمز به طور ویژه «کلی هیگینز» عضو جمهوریخواه کنگره از ایالت لوئیزیانا را هدف قرار داد که مدعی است زدن ماسک، تحقیر فرزندان پروردگار است.
هیات تحریریه این روزنامه در نوشتار خود آورد: مقام های منتخب، مسئولیت خاصی در قبال الگوبرداری از رفتارهای مسئولانه در جریان این بیماری همه گیر دارند و باید تمهیدات محتاطانه بیشتری در پیش گیرند تا به گسترش دهندگان فوق العاده این بیماری تبدیل نشوند.
نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و میچ مک کانل رهبر جمهوریخواهان سنای آمریکا هر دو پیشنهاد کاخ سفید برای انجام ندادن تست های تشخیص سریع کرونا برای قانونگذاران کرونا را رد کرده اند.
هیات تحریریه نیویورک تایمز در عین حال تاکید کرد: اعضای کنگره، شخصیت هایی متنفذ هستند و در این برهه بحرانی باید الگو باشند. این افراد با برداشتن گام هایی برای محافظت از خود و کارکنانشان، این پیام را در مورد جدی بودن اوضاع به مردم نگران و سردرگم می رسانند.
در هفتههای گذشته، در گوشه و کنار آمریکا گروههای مخالف ماسک، تجمعهایی برگزار و دولت را به نقض آزادی فردی و اجتماعی خود متهم کردهاند.
در بسیاری از این تجمعات، حمل پلاکاردهایی دیده میشود که روی آنها شعار "بدن من، حق من" نوشته شده است. این شعار در واقع از سوی گروههای طرفدار حق سقط جنین استفاده میشود، اما این روزها از تجمع طرفداران برداشتن محدودیتهای مربوط به کووید-۱۹، سر درآورده است.
در این میان، هرچند آمریکا ماههاست که بالاترین آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا را در جهان دارد اما رئیس جمهوری این کشور درباره زدن ماسک تردید به خرج داده است.
وی چندی پیش گفته بود که از صدور فرمان ملی برای الزام شهروندان آمریکایی به ماسک زدن و کاهش گسترش ویروس کرونا خودداری میکند.
سرانجام دونالد ترامپ تنها اواخر تیرماه هنگام بازدید از بیمارستان نظامی «والتر رید» در حومه واشنگتن برای نخستین بار در اماکن عمومی از ماسک استفاده کرد و دست از لجاجت برداشت.
تاکنون ۴ میلیون و ۸۱۴ هزار و ۴۴۰ نفر در سراسر آمریکا به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۱۵۸ هزار و ۳۷۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار و ۵۶۱ نفر بهبود یافته اند.
نظر شما