حسن عزیزی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارداشت: تفاهم نامه ای که روز گذشته امضا شد گام مناسبی در راستای صیانت از نیروی شاغل و افزایش بهره وری آنان در محیط کارگری است.
وی افزود: در این تفاهم نامه به عنوان بستری مناسب، چارچوب کلی همکاری برای حمایتهای حقوقی از جامعه کار و تولید با استفاده از ظرفیتهای مرکز کارشناسان و وکلا و کارشناسان قوه قضاییه برای حل و فصل پروندههای حقوقی و کیفری و مربوط به کارگر و یا کارفرمایان و اعضای خانواده آنان تعیین شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، حمایت حقوقی و قضایی از جامعه کارگری و کارفرمایی کشور که با احتساب خانواده آنان نیمی از جمعیت استان را تشکیل می دهند، ضروری دانست و گفت: حمایت و صیانت و تلاش در رفع مشکلات و دغدغه های کارگران و کارفرمایانی که در دفاع از انقلاب در خط مقدم جبهه بودن و اکنون هم که در جنگ اقتصادی در حوزه کار و تولید و در شرایط کرونایی که با همت و اراده قوی خود در مقابل مشکلات ایستادگی می نمایند، کار بزرگی و خداپسندی است.
عزیزی ادامه داد: با اجرایی شدن این تفاهم نامه کارگران و کارفرمایان و خانواده آنان از خدمات مشاوره و وکالتی مرکز وکلای قوه قضائیه در استان با هماهنگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان بهره مند می شوند.
وی اظهارداشت: براساس این تفاهم نامه جامعه کارگری و کارفرمایی می توانند به جهت طرح کلیه دعاوی و انجام امور کارشناسی خود از خدمات مشاوره ای و وکالتی وکلای مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه استفاده کنند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.