ابراهیم فرزام روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: طرح های پژوهشی شامل بررسی اثر زمان محلول پاشی سولفات و اسید بوریک، تراکم کاشت بر خصوصیات رویشی، هرس تابستانی، علل میوه های بد شکل و برآوردی از درصد تشکیل آنها و تاثیر روش های مختلف هرس تابستانی بر میوه کیوی و ارزیابی سازگاری و پایداری عملکرد بادام زمینی است.
وی اظهار کرد: از سال ۸۱ تاکنون ۲۳ طرح پژوهشی ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آستارا تصویب، تایید و اجرا شده است و بهره مندی کشاورزان از آموزه های علمی و تحقیقاتی، به کاهش خسارت ها و بهره وری کشاورزی منجر می شود.
وی بیان کرد: در سال های گذشته باغ الگوی کیوی به مساحت حدود نیم هکتار و با هزینه ای بالغ بر ۴۲۰ میلیون ریال در آستارا ایجاد شد و با توجه به نیاز هر هکتار کیوی به ۲ کارگر دائمی و فعالیت شرکت های صادرات کیوی، کشت اصولی و علمی این میوه از اهمیت خاصی برخوردار است.
رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی آستارا گفت: حفظ ارقام زراعی و باغی بومی و انتقال آنها به آیندگان، بررسی ایده های کشاورزان و جهاد کشاورزی آستارا و پژوهش های علمی برای توسعه و ترویج کشاورزی از وظایف ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد و ۶ هزار و ۴۹۸ بهره بردار در ۶ هزار و ۵۳۰ هکتار اراضی کشاورزی آن فعالیت می کنند.
نظر شما