به گزارش ایرنا، طرح چهار خطه گردنه صلواتآباد سنندج اولین پروژهای بود که برخی از اعضای احزاب کردستان با همراهی حسین خوشاقبال معاون سیاسی، امنیتی، شهرام ملکی معاون عمرانی استاندار کردستان و جمعی دیگر از مسوولان استان، از آن بازدید کردند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در بازدید از این طرح اظهار داشت: پروژه چهار خطه گردنه صلوات آباد سنندج به طول ۲۱.۵ کیلومتر در قالب چهار قطعه در حال اجرا است که با هدف ارتقا ایمنی مهمترین محور استان و دستریی سریع به نقاط مرکزی کشور و تسهیل توسعه گردشگری منطقه انجام میشود.
شهرام ملکی اضافه کرد: این پروژه از سال ۹۵ به منظور بهسازی و ارتقا وضع موجود به صورت اجرای باند دوم با برآورد اولیه ۶۰ میلیارد تومان هزینه در دستور کار اداره کل راه و شهرسازی کردستان قرار گرفت اما کار با یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۷ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه تخصیص یافته است، یادآور شد: تاکنون ۱۱ کیلومتر این مسیر به بهرهبرداری رسیده و قرار است تا آبان ماه امسال این رقم به ۱۸ کیلومتر ارتقا یابد و برای تحقق این مهم، ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اضافه کرد: ۲.۷ کیلومتر از پروژه چهار خطه گردنه صلواتآباد سنندج باقی مانده که قرار است به صورت تونل ایجاد شود و با انتخاب پیمانکار، اجرای آن در دستور کار قرار میگیرد.
بازدید از راهآهن همدان - سنندج
برخی از اعضای خانه احزاب کردستان در ادامه از پروژه راهآهن همدان - سنندج نیز بازدید کردند که معاون عمرانی استاندار کردستان در بازدید از این طرح اظهار داشت: این طرح از سال ۸۲ تعریف شد و طول آن ۱۵۱ کیلومتر است که ۶۰ کیلومتر آن در استان همدان و مابقی در کردستان بوده و هدف از اجرای آن اتصال سنندج به شبکه سراسری راهآهن، تامین رفاه حال مسافران،کاهش تصادفات جادهای و توسعه گردشگری در منطقه است.
ملکی با بیان اینکه این خط آهن شامل هفت ایستگاه، ۲۰ دهنه پل، ۲۹ تقاطع تعریف شده با ۶۴۰ متر طول است، یادآور شد: راهآهن همدان - سنندج، شامل سه قطعه بوده که قطعه اول ۶۵ کیلومتر طول و ۷۱ درصد پیشرفت، قطعه دوم ۵۶ کیلومتر طول و ۴۱ درصد پیشرفت و قطعه سوم نیز ۳۰ کیلومتر با ۱۰۰ درصد پیشرفت است، ضمن اینکه زیرسازی این طرح در مجموع ۶۵ درصد پیشرفت دارد.
وی اعتبار تخصیص یافته به پروژه راهآهن همدان- سنندج را در سال گذشته ۳۹۰ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: امسال نیز ۳۵۰ میلیارد تومان به این طرح تخصیص یافته که ۲۴۹ میلیارد تومان آن تخصیص نقدی و ۱۰۰ میلیارد تومان از استاد خزانه است و مشکلی از لحاظ اعتبارات نقدی نداریم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: برای پیشرفت در اجرای این پروژه، کار ریلگذاری از سمت ایستگاه سنندج به صورت دستی آغاز شده و تاکنون ۱۱ کیلومتر آن انجام شده است، ضمن اینکه عرصه ایستگاه تشکیلاتی سنندج ۵۲ هکتار وسعت دارد.
ملکی به انجام مطالعات برای اجرای قطعه چهارم این پروژه اشاره و اضافه کرد: قرار است در قالب قطعه چهارم، راهآهن تا ورودی شهر سنندج نیز ادامه یابد و برای انجام آن جانمایی ایستگاه سنندج نیز مصوب شده است.
وی با بیان اینکه اتصال راهآهن همدان - سنندج به مرز باشماق نیز در حال بررسی است، تاکید کرد: این طرح به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد شده است که قرار است تصمیم نهایی در وزارتخانه گرفته شود.
نظر شما