علی رشیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: موضوع آب سال ۹۳ در دستور کار ویژه دولت قرار گرفت و پـس از تشـکیل کـارگروه های تخصصی، نتیجه گیری شد که در کوتاه مدت، تنها راه نجات آب کشور و برقراری تعادل بین منابع و مصارف و فراتر از آن، احیـای دشت ها و اجرای طرح های غیرسازه ای است.
وی بیان کرد: پروژه های قبلی طرح تعادل بخشی مورد آسیب شناسی و بازبینی قرار گرفت و در نهایت در پانزدهمین جلسه شورای عالی آب کشور، این طرح با پروژه های ۱۵ گانه آن به تصویب رسید و برای هشت پروژه و سه فعالیت آن دستورالعمل تـدوین و بـا امضا وزیر نیرو ابلاغ شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کرمان تصریح کرد: به منظور ساماندهی بستر رودخانه های استان با هدف جلوگیری از تخریب اراضی روستاهای حاشیه رودخانه ها کـاهش خسـارت وارده در اثر سیلاب به مناطق مسکونی، اراضی کشاورزی و تاسیسات شهری، طرح های ساماندهی رودخانه ها و کنترل سیلاب در هفت هزار و ۸۴۲ کیلومتر از رودخانه های استان کرمان در دست اجرا است.
وی ادامه داد: انجام خدمات نقشه برداری و مطالعات تعیین حد بستر، حریم و مرحله اول ساماندهی رودخانه ها، نشانه گذاری حد بستر، اجرای ساماندهی دیواره سازی و مهار سیلاب و انجام مطالعات مرحله دوم ساماندهی از جمله اقدامات انجام شده در طرح های ساماندهی رودخانه ها و کنترل سیلاب بوده است.
رشیدی با بیان اینکه مطالعات ۲۰۰ کیلومتر تعیین حد بستر و حریم تالاب جازموریان در حال انجام است اظهار داشت: با اقدامات بعمل آمده در بخش ساماندهی رودخانه ها، شهرهای جیرفت و بردسیر از خطر سیل ایمن گشت و بسیاری از نقـاط حادثـه خیـز رودخانه ها در سراسر استان رفع و اصلاح شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمان تاکید: به رغم کاهشی بودن فصل آب در سال ۹۷ و ۹۸، اعتبارات عمرانی شرکت از هفت میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومـان در سـال ۱۳۹۳ با رشد ۳۰۰ برابری بـه ۲۵۳ میلیـارد تومـان در سـال ۹۸ رسید.
وی گفت: همچنین سهم شرکت آب منطقه ای کرمان از اعتبارات استانی از مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۳ به چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۹ افزایش پیدا کرده است.
نظر شما