مهدی سالاری روز چهارشنبه در نشست بر خط (آنلاین) خانه مطبوعات یزد افزود: با توجه به اینکه امکان صدور پروانه واحد مسکونی برای زمین های کمتر از ۱۵۰ مترمربع وجود ندارد ، این موضوع مسائلی را ایجاد کرده است.
وی افزود: براساس تصمیم هایی که اتخاذ شده ، مقرر شد برای تمامی تفکیکهای که قبل از سال ۹۸ انجام شد، پروانه صادر شود و برای تفکیکهای سال ۹۸ به بعد مراقبت بیشتر صورت گیرد تا تفکیک زیرحد نصاب انجام نشود.
وی اظهار کرد: به همین علت طبق تصمیمی که گرفته شد تمامی تفکیکی های زیرحد نصاب در استان تا قبل از سال ۹۸ پروانه ساخت دریافت کنند و از سال ۹۸ همه تفکیکی ها باید ۱۵۰ مترمربع باشد.
سالاری وجود سیستم ۲ نقشه ای را آفتی در ساخت و سازهای استان دانست و تصریح کرد: با همکاری های گذشته دبیرخانه ای ایجاد شد تا با تحقیقات میدانی و بررسی های لازم بتوان نقشه هایی ارائه کرد که در عین هماهنگی با ضوابط و موقعیت مکانی ساختمان، با خواسته مالک نیز مطابقت داشته باشد.
رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد افزود: باید برای حفظ این دستاورد تلاش کرد و در این زمینه نیازمند حمایت و همکاری شهرداری هستیم.
وی با بیان اینکه یکسری ابهام هایی در مورد رعایت نشدن قوانین برای ساختمانهای متخلف و خاص در شهر و استان وجود دارد ،گفت: در این زمینه واحد رسیدگی به پروندههای ویژه برای ساختمانهای متخلف خاص تشکیل شده است و ساختمانهای که خارج از چارچوب شهرداری و نظام مهندسی نسبت به ساخت و ساز اقدام کرده اند به مراجع قضایی معرفی می شوند.
سالاری با بیان اینکه شهروندان نباید هیچ هزینه ای را به ناظران پرداخت کنند ادامه داد: سعی شده است که رابطه مالی بین ناظران و مالکان در استان به صفر برسد.
وی افزود: ساماندهی دفاتر مهندسی در استان نظارت و رصد می شود و در بخش مجریان ذی صلاح نیز اجازه داده نمیشود که مجریان به شکل صوری صرفا امضا کننده باشند به گونهای که تعدادی از آنها به شورای انتظامی سازمان معرفی شدند.
وی تعداد دفاتر خدمات طراحی و نقشه نظام مهندسی در استان را ۲۲۰ مورد بیان کرد و اظهار کرد: از این تعداد ۱۶۷ دفتر فعال و مابقی به صورت نیمه فعال است .
سالاری برگزاری دوره های آموزشی برای مهندسان، توسعه خدمات غیرحضوری و تسهیل در فرایند خدمات را از جمله اقدامات نظام مهندسی ساختمان استان بیان کرد و افزود:هم اکنون یک هزار زن عضو نظام مهندسی هستند.
وی در ادامه با گرامیداشت ۱۷ مرداد که به روز خبرنگار نامگذاری شده است افزود: نمایندگان رسانه های استان همراهی مطلوبی با سازمان نظام مهندسی دارند و موفقیت ما در زمینه های مختلف حاصل تلاش این قشر است.
شهید صارمی خرداد سال ۱۳۴۷ در شهرستان بروجرد متولد شد بعد از اخذ دیپلم و شرکت در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در رشته جغرافیا به تهران مهاجرت کرد بعد از گذراندن چند ترم از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران راهی جبهههای نبرد شد و مدت ۱۷ ماه را در آن جا گذراند، مجدداً به دانشگاه بازگشت و به ادامه تحصیل پرداخت.
محمود در سال ۱۳۷۰ مشغول به همکاری با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شد، در سال ۱۳۷۱ در حالی که به تحصیلات خود در مقطع کارشناسی ارشد ادامه میداد، ازدواج کرد. در سال ۱۳۷۵ به عنوان مسوول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف افعانستان انتخاب شد و ۲ سال بعد در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ در شهر مزار شریف به دست گروه طالبان کشته شد.
در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مستقر در مزار شریف افغانستان، به همراه هشت نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در این شهر توسط عوامل گروه طالبان به شهادت رسیدند.
شهادت صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ بهانه ای شد برای نامگذاری یک روز از سال به نام نامیِ «خبرنگار».
نظر شما