به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسه تأکید کرد: عمده فعالیتهای کمیسیون پزشکی بنیاد در حوزه تعیین درصد است که حدود ۳۰ درصد از پروندهها مربوط به مراجعه اول و بقیه تجدید نظر هستند.
وی ادامه داد: خدمات رسانی به جانبازان بر پایه درصد است و به نظر میرسد همانطور که در حوزه درمان موضوع درصد حذف شده و برای همه یکسان و رایگان است، در سایر حوزهها و مزایای ایثارگری نیز باید به این سمت حرکت کرد.
عباسپور تصریح کرد: بر اساس سیستمهای جدیدی که در کمیسیون پزشکی بنیاد پیشبینی و در حال انجام است، مشکلات ثانویه جانبازان نیز رصد میشود تا در صورتی که این مشکلات ناشی از مشکلات و آسیبهای جانبازی باشد، موضوع افزایش درصد آنان بدون نیاز به مراجعه جانبازان انجام شود.
حمیدرضا حبیب اللهی مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه گفت: بر اساس قانون موظفیم در آرای کمیسیونهای مختلف فعال باشیم. در سال گذشته ۴۷۹ جلسه کمیسیون با حضور ۶۰ همکار متخصص، ۱۲ دبیر و ۱۸ کارشناس برگزار شد که در بردارنده بیش از ۸۹ هزار ساعت صحن علنی بوده است.
وی ادامه داد: البته این آمار به نسبت فعالیتهای سابق کاهش داشته که دلیل آن کاهش فعالیت در ۳ ماه پایانی سال گذشته به دلایلی چون برگزاری انتخابات و شیوع بیماری کرونا بود. بیشترین آمار فعالیت کمیسیون در سال ۱۳۹۶ بوده است که بیش از ۹۸ هزار ساعت جلسه کمیسیون در این سال برگزار شد.
حمیدعلی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز به ذکر نکاتی در زمینه اثرات و نتایج فعالیتهای کمیسیون پزشکی بر خدماترسانی به ایثارگران پرداخت.
حاضران در جلسه نیز به ذکر نظرات و پیشنهادات خود در زمینه فعالیتهای کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداختند.
نشست مشورتی معاونین اسبق بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگر و مدیران کل اسبق کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (چهارشنبه) در مجتمع جانباز شهید رسول زاده برگزار شد.
نظر شما