مهدی محمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: این کار بر اساس تفاهم نامه ای که به زودی بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات منعقد می شود، با همکاری بخش خصوصی صورت خواهد گرفت و فراخوان آن نیز ارایه خواهد شد.
وی اظهار داشت: برخی از کسب و کارهای آنلاین ایران با شیوع ویروس کرونا در کشور ۹۰ درصد خسارت دیده است و برخی با رشد هزار برابری در ارایه خدمات مواجه شدند.
وی گفت: با توجه به اینکه کسب و کارهای آنلاین و اقتصاد دیجیتال مبحث جدیدی در دنیا و ایران است بنابراین با شیوع کرونا در کشور ما در این حوزه راه چند ساله را یک شبه رفتیم بنابراین در بخش زیرساخت ها با مشکل مواجه شدیم، البته خوشبختانه با همدلی دستگاه ها گام های خوبی هم برداشته شد و در ۶ ماه گذشته شاهد ارایه خدمات آنلاین خوبی در حوزه آموزش، پزشکی و سلامت بوده ایم.
محمدی یادآور شد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، پویش کرونا پلاس توسط ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی برای حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دیجیتالی که می توانستند به دوران قرنطینه یا دوران گذار از کرونا مثل کسب و کارهای حوزه سلامت آنلاین، آموزش آنلاین و کسب و کارهای ارایه خدمات آنلاین کمک کنند طراحی و اجرا شد که کمک کرد افراد بیشتر خدماتشان را از راه دور دریافت کنند و لازم نبود خیلی در اجتماع حاضر شوند.
به گفته وی در فراخوان پویش کرونا پلاس ۶۰۰ شرکت دانش بنیان، حضور یافتند و با ارزیابی انجام شده حدود ۳۰۰ شرکت مورد تایید قرار گرفتند که به ۱۸۰ شرکت تسهیلات ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی و به ۱۰۰ شرکت دیگر کمک هایی مثل خدمات تبلیغاتی و زیرساختی ارائه شد.
نظر شما