شماری از خبرنگاران فعال رسانههای گروهی مهریز عصر پنجشنبه در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار با حضور رییسان اداره های فرهنگ و ارشاد اسلامی و کتابخانههای عمومی این شهرستان تجلیل شدند .
به گزارش ایرنا، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهریز در آیین تجلیل از خبرنگاران شهرستان گفت: اصحاب رسانه پل ارتباطی قوی بین مردم و مسوولان هستند و باید برای ارتقای فرهنگ و هنر بکوشند.
حس زارعیان افزود: تعالی عرصه فرهنگ و هنر و شکوفایی ظرفیتها به تلاش خبرنگاران مومن و همراهی و حمایت مسوولان بستگی دارد و باید بیش از قبل در تولید محتوای مناسب اقدام شود.
همچنین رییس اداره کتابخانههای عمومی مهریز گفت: برای گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در شهرستان تمامی نهادهای فرهنگی و آموزشی به خصوص اصحاب رسانه نقش اصلی را بر عهده دارند.
سعید قریشی افزود: خبرنگاران با تهیه اخبار و گزارشها و انعکاس به موقع آنها در ارتباط با فعالیت کتابخانهها و نویسندگان و معرفی آنها به مردم و جامعه نقش مهمی در ترویج فرهنگ عمومی عهدهدار هستند.
در این مراسم با اهدا لوح سپاس از زحمات جمعی از خبرنگاران فعال حوزه فرهنگ و هنر و مروجان کتابخوانی شهرستان مهریز قدردانی شد.
مهریز ۱۵ خبرنگار دارد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
تفت
با حضور استاندار یزد و جمعی از مردم و مسوولان روز پنجشنبه سالن چندمنظوره ورزشی روستای نصرآباد تفت افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت .
ساخت این سالن ورزشی از سال ۹۲ در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ مترمربع آغاز شد و با تخصیص یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تکمیل و به بهره برداری رسید.
به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل ورزش و جوانان یزد، اولویت دولت و وزارت ورزش و جوانان تکمیل پروژههای عمرانی نیمه تمام ورزشی است که با جذب بودجه ملی و استانی اجرا می شود.
دهستان نصرآباد تفت در ۳۵ کیلومتری شهر تفت واقع است. فاصله شهر تفت تا یزد ۲۰ کیلومتر و در جنوب غربی مرکز استان قرار دارد.
ابرکوه
در آستانه ۱۷ مرداد روز خبرنگار عصر پنجشنبه در مراسمی از سوی اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه با اهدا لوح سپاس از خبرنگاران این شهرستان تجلیل شد.
رییس اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه در این آیین گفت: خبرنگاران نقش تاثیر گذاری در تحقق اهداف رشد و توسعه شهرستان ، بهبود فضای کسب و کار و تحقق جهش تولید دارند.
ناصر زارع با اشاره به تاثیر گذاری ، تعامل و همدلی میان مسوولان و خبرنگاران در رشد و توسعه شهرستان ، افزود: این قشر که بدون چشم داشتی در انعکاس خدمات نظام ودولت تلاش می کنند، زبان گویای مردم هستند و این نشان از اعتماد مردم به خبرنگاران دارد.
دبیر کارگروه اشتغال ابرکوه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به سال جهش تولید ، اظهارکرد: تلاش می کنیم در این شرایط اقتصادی ، با تشویق سرمایه گذاران در ایجاد واحدهای تولیدی، زمینه اشتغال افراد جویای کار را فراهم کنیم.
وی بیان کرد: در این زمینه نقش اصحاب رسانه در ایجاد امید در مردم و قشرهای جوانان بسیار تاثیر گذار است .
زارع ادامه داد: در ۲ سال گذشته برغم مشکلات اقتصادی ۲۵۲ طرح از سوی افراد حقیقی ، حقوقی ، صنفی و مشاغل خانگی که متقاضی اجرای طرح های اشتغال پایدار روستایی و عشایری بودند، تسهیلات دریافت کردند.
رییس اداره تعاون ابرکوه اضافه کرد: برای این اجرای این طرح ها ۲۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت و زمینه اشتغال ۶۱۰ نفر فراهم شده است.
وی خاطر نشان کرد: سهم ابرکوه در پرداخت تسهیلات بیش از ۱۰ میلیارد تومان بود ولی این شهرستان با جذب ۲۶ میلیارد تومان مقام نخست را در زمینه جذب تسهیلات اشتغالزایی کسب کرد.
دبیر کارگروه اشتغال ابرکوه با تاکید بر اینکه حفظ اشتغال موجود رویکرد این اداره است ، افزود: طی ۲سال گذشته با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی از سوی این اداره و بخش های مختلف دولتی از جمله کمیته امداد، بهزیستی ، هزار و ۸۰۰ نفر به صورت کارگری و خویش فرمایی مشغول به کار شدند.
رییس اداره تعاون ابرکوه ،خاطر نشان کرد: با رفع موانع و مشکلات سرمایهگذاری، تکمیل و راهاندازی واحدهای تولیدی در دست اجرا ،تکمیل ظرفیت صنایع فعال و بهره برداری از ۱۲ طرح اقتصادی در سال ۱۳۹۹، زمینه اشتغال هزار نفر از افراد جویای کار در این شهرستان فراهم می شود.
وی یادآورشد: واحد آمادهسازی خاک ۲ شرکت تولیدی کاشی سرامیک ، شرکت فرآوری محصولات لبنی با ظرفیت جذب روزانه ۲۰۰ تن شیر ، ساخت بزرگترین مجتمع پرورش دام سبک و سنگین استان یزد در روستای اسدآباد ، شرکت تهیه و بستهبندی صنایع غذایی، بهرهبرداری از خط تولید مفتول کلاف در کارخانه فولاد سرمد و طرح فولادسازی در این واحد تولیدی از جمله طرحهای اقتصادی در دست اجرا است.
رییس اداره تعاون ابرکوه در این نشست ، همچنین از پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا خبر داد و تصریح کرد: ۲هزار و ۴۵۰ نفر که دراثر شیوع کرونا آسیب دیده اند واجد شرایط استفاده از تسهیلات هستند.
دبیر کارگروه اشتغال ابرکوه خاطرنشان کرد: مبلغ این تسهیلات برای واحدهای کسب و کار دارای لیست بیمه به ازای هر شغل ۱۲ میلیون تومان، برای رسته هایی که براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل شده اند به ازای هر شغل ۱۶ میلیون تومان و برای رانندگان مسافربری درون و برون شهری ۶ میلیون تومان است.
وی اظهار کرد:۱۴ رسته شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و آموزشگاههای رانندگی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی در مقابل آسیبهای شیوع ویروس کرونا قرار دارد.
در این آیین، از محمد هادی کارگر ابرقوئی خبرنگار ایرنا ، ابوالفضل کارگر از روزنامه جمهوری اسلامی ، سید هاشم حسینی از خبرگزاری صدا و سیما، مرضیه فلاح زاده از ایسنا ، مهدی کارگر از پایگاه اطلاع رسانی ۱۵ دی ابرکوه ، لیلا اکرمی از پایگاه اطلاع رسانی سرو با اهدا لوح سپاس، تجلیل شد.
هم اکنون ۶ خبرنگار فعال در ابرکوه با خبرگزاری ها و رسانه های گروهی همکاری دارند و در این شهرستان یک نشریه محلی و ۲ پایگاه خبری فعال است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
شهید محمود صارمی در خرداد سال ۱۳۴۷ در شهرستان بروجرد متولد شد بعد از اخذ دیپلم و شرکت در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در رشته جغرافیا به تهران مهاجرت کرد، بعد از گذراندن چند ترم از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران راهی جبهههای نبرد شد و مدت ۱۷ ماه را در آن جا گذراند، مجدداً به دانشگاه بازگشت و به ادامه تحصیل پرداخت.
محمود در سال ۱۳۷۰ مشغول به همکاری با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران شد، در سال ۱۳۷۱ در حالی که به تحصیلات خود در مقطع کارشناسی ارشد ادامه میداد، ازدواج کرد. در سال ۱۳۷۵ به عنوان مسوول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مزار شریف مرکز اسان بلخ واقع در شمال افعانستان انتخاب شد و ۲ سال بعد در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ در شهر مزار شریف به دست گروه طالبان کشته شد.
در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مستقر در مزار شریف افغانستان، به همراه هشت نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در این شهر توسط عوامل گروه طالبان به شهادت رسیدند.
نظر شما