حجتالاسلام حسن بیگدلی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان ششمین جشنواره رسانهای ابوذر استان زنجان اظهار داشت: ابلاغ آیه ولایت توسط پیامبر(ص) برای ولایت، امامت، بعثت، رسانه و خبر بود که ایشان برای انجام دستور الهی، موقعیتی به نام غدیر خم را انتخاب کردند.
وی خاطرنشان کرد: غدیر خم، یک منطقه چهارراه است که پیامبر(ص) مسلمانانی که از تمام جوامع اسلامی به مکه آمده بودند را در یک جا جمع کرد و ولایت حضرت علی(ع) را ابلاغ کرد.
حجتالاسلام بیگدلی با بیان اینکه کل جهان اسلام حداکثر بعد از ۲ ماه از واقعه غدیر خم از ولایت حضرت علی(ع) باخبر شدند، افزود: ابلاغ این مهم به صورت پیک، بسیار زمانبر بود که نشان میدهد یک کار رسانهای قوی در زمان پیامبر انجام شده است.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان گفت: غدیر، لنگرگاه ارتباطی ولایت و نبوت بود که پیامبر(ص)، پل ارتباطی خاتمه نبوت با جانشین خود و جانشینان بعدی را اعلام کرد.
وی اظهار داشت: غدیر، پل ارتباطی بر رسالت و ولایت بود که امروز از آن در مسائل مختلف بهرهمند میشویم.
حجتالاسلام بیگدلی خاطرنشان کرد: قرآن و عترت، ۲ بال هستند که دستورات الهی را به سرمنزل مقصود که همان ظهور امام زمان(عج) است، میرسانند که قرآن به وسیله پیامبر و عترت به وسیله امام علی برای امت اسلامی آماده شده است.
به گزارش ایرنا، حسن اکبری و بهنام آقاجانلو خبرنگاران ایرنای مرکز زنجان در این جشنواره به ترتیب رتبههای اول و دوم بخش خبر را کسب کردند.
مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) زنجان:
ابلاغ ولایت امیرالمومنین در غدیر خم، یک اقدام رسانهای بود
۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸
کد خبر:
83899473
زنجان- ایرنا- مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان گفت: پیامبر اکرم(ص) برای ابلاغ ولایت حضرت علی(ع)، زمان و مکان و افراد خاصی را برای اطلاعرسانی عمومی انتخاب کرد و در واقع این یک اقدام رسانهای از سوی ایشان بود.
نظر شما