حسن حاتمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آیناز ماکو (ماگوش قهوه)، ارمغان بهشهد چیچست، دومان صنعت غرب، سولار کاران زرین هنرمند، شرکت تولیدی دندان مصنوعی ایدهآل ماکو و مرغ اروم چکاوک از جمله واحدهایی هستند که در این سامانه کشوری ثبتنام کردهاند.
وی ادامه داد: سامانه کشوری کسب و کار در چهار محور زنجیره تامین، تامین مالی، پرداختها و دریافت نقدینگی و لجستیک فعالیت میکند و میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در سامانه سککوک به بازارهای داخلی و بین المللی دست یابند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: در این سامانه تمامی فعالیتهای واحدهای صنعتی و خرید و فروش آنها ثبت میشود و خریدار میتواند با مراجعه به این سامانه محصولات تولیدی را مشاهده و از طریق همین سامانه اقدام به خرید محصول کند.
حاتمی بیان کرد: تامین اعتبار واحدهای تولیدی برای معاملات داخلی و خارجی نیز از دیگر اهداف وجودی این سامانه است.
وی بیان کرد: ارائه آموزشهای مجازی به صنعتگران از دیگر برنامههای این سامانه است و با راهاندازی و گسترش آن در کشور میتوان آموزشهای کم هزینهای به صنعتگران ارائه کرد.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از کالای ایرانی نیز صفحهای جداگانه "صمت یار" (نمایشگاه مجازی تولید ایرانی) در داخل همین سامانه طراحی شده است تا خریداران، محصولات تولیدی ایرانی را مشاهده کرده و محصولات مورد نیاز داخلی را خریداری کنند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی با تاکید بر اینکه این سامانه میتواند تاثیر مثبتی در توسعه صنعتی داشته باشد، ادامه داد: با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای شهرکهای صنعتی میتوان وضعیت کسب و کار را بهبود بخشید و چرخ صنعت را به حرکت درآورد.
حاتمی بیان کرد: توسعه و گسترش تکنولوژی، توسعه مدیریت و عملیات، گسترش صادرات و توسعه تجارت، شبکه گستری و اطلاعرسانی کسب و کارها و تامین مالی و توسعه سرمایهگذاری از اهم برنامهها و ماموریتهای این سازمان است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعهای به شمار میرود.
سامانه خدمات جامع حمایتی از صنایع با هدف عرضه خدمات به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط خردادماه ۱۳۹۷ با حضور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در شهرک فناوری الکترونیک و صنایع غذایی ارومیه رونمایی شد.
نظر شما