علیرضا آخوندزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای حمایت از این طرحها حدود ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت میشود.
وی با اشاره به این پروندههای اشتغال در قالب طرحها مختلف اجرا میشود، بیان کرد: اجرای طرحهای روستایی بدون بیکار، یک روستا یک محصول و صندوقهای خرد محلی از جمله طرحهای ملی صندوق کارآفرینی امید هستند که در سطح استان در حال اجراست.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی گفت: دیدارهای مردمی این صندوق در راستای توسعه اشتغال روستایی در سطح استان ادامه دارد و تاکنون در ۶ شهرستان اجرایی شده و همچنان این دیدارها در هر هفته ادامه دارد.
آخوندزاده با اشاره به تسهیلات پرداختی این صندوق به طرحهای مختلف اشتغالزایی روستایی افزود: تاکنون ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب ۵۸ فقره تسهیلات به طرح یک روستا یک محصول و ۳۰ میلیارد ریال در قالب روستای بدون بیکار برای ۱۲ فقره تسهیلات پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: همچنین تاکنون ۱۱۸ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برای صندوقهای خرد محلی زنان روستایی پرداخت شده است.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای طرح شهر یا روستای بدون بیکار در آذربایجانغربی نیز شهر "سیمینه بوکان" برای نخستین بار در کشور به عنوان شهر بدون بیکار معرفی شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی ادامه داد: طرح "هر خانه یک گلخانه" نیز طرح جدید استان است که برای اولین بار در سطح صندوقهای کارآفرینی امید کشور در آذربایجانغربی کلید خورده است.
آخوندزاده گفت: امید است با این طرح بتوان کمک شایانی به اقتصاد خانوارهای در روستایی کرد.
صندوق کارآفرینی امید بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفولی را در زنجیره حمایتهای دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده دارد.
نظر شما