دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز یکشنبه به نقل از دکتر شاپور بدیعی گزارش داد: این مراکز در قالب یازده مرکز خصوصی و یک مرکز دولتی به منظور انجام سونوگرافی و اسکن ویژه بارداری به مادران خدمات ارائه می دهند و لازم است پزشکان متخصص موارد را به اطلاع شهروندان برسانند.
وی به روند درمان بیماران کرونایی نیز اشاره و بیان کرد: مراجعه مستقیم افراد مشکوک به کرونا به مراکز درمانی زمینه انتقال بیماری را افزایش میدهد ضمن اینکه بیماران در معرض خطر عفونت های بیمارستانی نیز قرار میگیرند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: شهروندان در صورت ابتلا یا دارا بودن علائم مشکوک به کرونا پیش از هر اقدامی با شماره ۱۹۱ تماس بگیرند تا از طریق این سامانه به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت هدایت شوند و در صورت نیاز به خدمات تصویربرداری و پزشک متخصص به مراکز کلینیک تخصصی ارجاع شوند.
وی ادامه داد: بیماران در صورت نیاز از طریق مراکز خدمات جامع سلامت ویژه بیماران مشکوک به کرونا به بیمارستانهای مرجع کرونا ارجاع میشوند و در این مراکز درمانی نیز بیماران با توجه به شرایط بیماری در بیمارستانها یا مرکز تکمیل درمان بستری خواهند شد.
دکتر بدیعی گفت: با راهاندازی مرکز۱۷۰ تختخوابی تکمیل درمان با نام "شهدای سلامت مشهد" با همکاری بسیج جامعه پزشکی، برخی از بیماران پس از طی دوره بستری در بیمارستان برای ادامه روند مراقبتی به این مرکز ارجاع میشوند و برخی دیگر نیز با تشخیص پزشک اورژانس و در صورت دارا نبودن شرایط مراقبتی در منزل بستری میشوند.
وی افزود: در این مرکز دستگاههای اکسیژن و تخصصی هم پیشبینی شده و تیم پزشکی به صورت شبانهروزی در آن مستقر است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز تکمیل درمان شهدای سلامت مشهد با همکاری بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی در ابتدای بلوار پیروزی راهاندازی شده است.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۳۲۴ هزار و ۶۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۳۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۸ هزار و ۲۶۴ نفر رسیده است.
نظر شما