غلامرضا عبده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاه در بخشهای فراوری و تولید گل سفالگری، سفال چرخی، سفال نقش برجسته، لعاب و نقاشی روی سفال تدارک دیده شده تا زمینه برای بهرهمندی علاقهمندان به این رشته صنایع دستی فراهم شود.
وی ظرفیت آموزش برای این دوره را ۱۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: هر دوره با حضور پنج نفر با رعایت فاصله گذاری و پروتکلهای بهداشتی در ۲ بخش عملی و تئوری برگزار خواهد شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد ایجاد رونق در صنایع دستی را از برنامههای مهم سال جاری دانست و افزود: از جمله رشتههای صنایع دستی که از اهمیت بسزایی برخوردار بوده، هنر سفالگری است که در راستای رونق این صنعت تلاش میکنیم تا امسال شاهد توسعه آموزشها در این بخش باشیم.
عبده با بیان اینکه با تکمیل ظرفیت پذیرش دوره نیز آغاز خواهد شد، اضافه کرد: اقلام سفالین از قبیل ظروف، گُل، نقش برجسته و قطعات مختلف سرامیکی همچون کاشی، ظروف، شمعدان و آینه در این کارگاه تولید میشود.
وی تاکید کرد: اداره میراث فرهنگی برای احیای رشتههای قدیمی و منسوخ شده حوزه صنایع دستی کلاسهای آموزشی مختلفی را برگزار میکند.
مهاباد از شهرهای برجسته در زمینه صنایع دستی در آذربایجانغربی محسوب میشود و دستان هنرمندان شهروندان این منطقه از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
این شهرستان با ۲۴۰ هزار نفرجمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
نظر شما