محمد خدادی عصر یکشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانس با مراسم متمرکز بزرگداشت روز خبرنگار استان گلستان گفت: ۱۳ هزار رسانه در کشور داریم و برای این عدد بالا نیازمند تولید محتوا متناسب با نیاز روز و علاقه متکثر مخاطبان هستیم اما تولید خبر و اطلاعات همچنان به سبک و سیاق ۶۰ سال پیش انجام می شود.
وی بیان داشت: علیرغم وجود مشکلات و کاستی ها رسانه های ایران در جریان پدیده کرونا نقش آفرینی بالایی در مهندسی افکار عمومی و جریان سازی خبری و اعتماد سازی مردم داشتند پس ظرفیت های لازم وجود دارد.
وی با بیان اینکه رسانهها پا به پای مدافعان سلامت و بدون تعطیلی در حرکت بوده و هستند، خاطرنشان کرد: آینده رسانه در جذب مخاطب سیال و تخصصی شدن آن است مثلا در استان گلستان با اقتصاد مبتنی بر کشاورزی با محور پنبه نیاز به رسانه مرتبط دارد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد با یادآوری اینکه لازم است رسانه های ما از کمی گرایی به کیفی گرایی روی آورند گفت: سال گذشته ۲۷ هزار نفر برای استفاده از اینترنت خبرنگاران ثبت نام کردند و بعد از آن هم پنج هزار نفر دیگر به این جمع اضافه شد اما متناسب با این حجم فعال رسانهای؛ تولیدات فاخر نداریم.
خدادی به مشکلات خبرنگاران هم اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ نفر خبرنگار هنوز بیمه نیستند اما کمکهای موردی به رسانهها و خبرنگاران فقط مسکن موقت است و مادامیکه به سمت تولید کالای ناب و ارزشمند (خبر) نرویم جذب مخاطب نخواهیم داشت و مشکلات باقی خواهد بود.
وی اظهار کرد: اکنون تسهیلات به نام رسانه ها تعلق نمی گیرد بلکه کارکرد آنها مورد نظر است؛ تاکنون ارز ۴۲ هزار ریالی بابت یارانه مطبوعات پرداخت شده و هیچ رسانهای برای کاغذ یا مشکلاتی از این دست تعطیل نشده است.
خددادی بیان کرد: استمرار بیمه، مالیات، وام و غیره فقط مُسَکِن است و برطرف کننده مشکلات نیست؛ رسانه ها باید به کیفی گرایی و تولید محتوای مخاطب پسند روی آورند.
استاندار گلستان هم در این جلسه با یادآوری مزیت های نسبی منطقه و مبانی توسعه استان و حرکت در مسیر آن گفت: گلستان می تواند به معنی واقعی کلمه نصف ایران را تغذیه کند اما برای رسیدن به اهداف باید مطالبات و نیازهای خود را در سطح ملی مطرح کند که این مهم بدون رسانه ممکن نیست.
هادی حق شناس با شنیدن نقطه نظرات و مشکلات تنی چند از خبرنگاران اظهار کرد: شورای اطلاع رسانی گلستان با مدیریت معاون سیاسی استاندار مأمور رسیدگی به این مسائل خواهد بود.
نظر شما