۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۴۶
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83901986
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

محدودیت‌های کرونایی در پاکستان به پایین‌ترین سطح رسید

اسلام‌آباد - ایرنا - دولت پاکستان با استناد به ادامه روند نزولی نرخ مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا و کاهش سرعت شیوع این بیماری در مناطق مختلف کشور از امروز (دوشنبه) محدودیت‌های کرونایی در سراسر پاکستان را به پایین‌ترین سطح رساند.

به گزارش ایرنا از رسانه‌های دولتی پاکستان، قرنطینه‌های گزینشی که دولت این کشور آن را «محدودیت‌های هوشمند» نامیده است، در بسیاری از شهرهای پاکستان لغو شده است.

براساس تصمیم استاد ملی مدیریت و مبارزه ویروس کرونا در پاکستان موسوم به (ان سی او سی) چند فرودگاه در ایالات بلوچستان، سِند و در شمال این کشور نیز برای پروازهای داخلی گشوده شده است.

شمار قربانیان مبتلا به ویروس کووید-۱۹ در پاکستان در هفته‌های اخیر با کاهش همراه بود و از تعداد موارد ابتلا به این بیماری نیز کاسته شده  است اما صرفا در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ بیمار کرونایی در پاکستان جان باختند و در عین حال ابتلا به این ویروس در بیش از ۵۰۰ نفر نیز ثبت شد.

براساس این گزارش، دولت پاکستان که شمار بیماران کرونایی در این کشور از ۲۸۴ هزار نفر عبور کرده است، از تداوم کاهش نرخ ابتلا به این ویروس خبر می‌دهد، این درحالی است که مقام های پاکستان ضمن تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تصمیم به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌های این کشور از هفته آخر شهریور ماه امسال گرفتند.

ستاد ملی مدیریت مبارزه کرونا در پاکستان که گام‌های جدیدی در مسیر لغو کامل محدودیت‌هایی کرونایی در این کشور برداشته است، پس از گشایش فعالیت‌های اقتصادی، بازگشایی حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و زمینی اکنون تصمیم به بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در سراسر این کشور از ۲۵ شهریورماه (۱۵ سپتامبر) گرفته است.

لازم به ذکر است که کمیته امنیت ملی پاکستان روز ۲۳ اسفندماه سال گذشته در واکنش به افزایش خطر شیوع ویروس کرونا در این کشور ضمن اعلام بستن مرزهای زمینی با کشورهای همسایه، تمامی مدارس مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاه‌ها، جلسات پارلمان و رژه‌های نظامی را تعطیل کرد.

دولت پاکستان از ماه گذشته برای جلوگیری از ضررهای اقتصادی و تضعیف معیشت این کشور تصمیم به بازگشایی مرزهای مشترک خود با جمهوری اسلامی ایران و افغانستان برای تجارت و تسهیل امر واردات و صادرات گرفت.

مقامات پاکستانی علل کاهش نسبی سرعت گسترش کرونا را عکس العمل به موقع برای شناسایی مناطق که میزان ابتلا به کرونا در آن بخش‌ها بیشتر گزارش شده، اعمال قرنطینه و محدودیت‌های نقطه‌ای و هدفمند، شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا و افرادی که طی مدت خاصی با بیماران در تماس بودند، اعلام کرده‌اند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha