به گزارش ایرنا، عبدالرضا محیالدینی روز سهشنبه در جلسه قرارگاه مواسات و کمک مومنامه شهرستان افزود: اجرای طرح نذر سلامت به جای پخت و پزهای محرم برای تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کار ارزشمندی است.
وی ادامه داد: خیلی از خانوادهها حتی هزینه تهیه ماسک و برخی وسایل بهداشتی در شرایط کرونا را ندارند بنابراین انتظار میرود هیاتهای مذهبی امسال در این خصوص مشارکت کنند.
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز اظهار کرد: هزینههای مختلف هیاتهای مذهبی در برگزاری برخی برنامهها با فرهنگسازی به سوی کمک به نیازمندان واقعی جامعه هدایت شود.
محیالدینی گفت: مدیریت کمکهای مردمی و جلوگیری از موازیکاری در کنار شناسایی نیازمندن واقعی جامعه و اقشار آسیب دیده از کرونا مدنظر مردم و مسوولان قرار گیرد.
وی بیان کرد: تهیه لوازمالتحریر برای دانشآموزان بیبضاعت و برخی وسایل الکترونیکی که در فضای مجازی برای تحصیل نیاز است باید پیگیری و با همت خیران اقدام شود.
امام جمعه مهریز گفت: برخی اقشار در شرایط کرونا به خصوص کارگران روزمزد و مشاغل خرد نسبت به دیگران بیشتر دچار آسیب شدند که باید حمایت شوند.
محیالدینی از ضرورت تداوم برگزاری رزمایش و کمکهای مومنانه با همکاری نهادها، تشکلها و خیران در شهرستان اشاره کرد که بر حسب ضرورت ادامه داشته باشد.
ظرفیت خیران فراموش نشود
همچنین فرماندار مهریز گفت: برای امور خیر در کنار اقدامهایی که دولت و برخی مراکز انجام میدهند هیچگاه نباید از ظرفیت خیران نوعدوست شهرستان غافل شد.
رضا زارع زاده مهریزی ادامه داد: در شهرستان همکاری خیران یک ظرفیت است که باید مدیران دستگاههای اجرایی با برنامهریزی برای جلب مشارکت آنها استفاده کنند.
وی اظهار کرد: انجام امور خیر و ساخت برخی مراکز مورد نیاز مردم در شرایطی که کشور شدید زیر فشار تحریم ظالمانه دشمنان قرار دارد توسط خیران اهمیت دارد.
این مسوول خاطر نشان کرد: شناسایی نیازمندان واقعی جامعه و جلوگیری از موازیکاری جزو برنامههای مهمی است که در شهرستان پیگیری میشود.
زارع زاده مهریزی بیان کرد: ساماندهی مراکز نیکوکاری و خیران در راستای رفع نیازهای شهرستان و کمک به نیازمندان اقدام و برای اجرای کامل آن اقدام میشود.
مراکز فرهنگی تحت پوشش قرار گیرد
همچنین رییس اداره تبلیغات اسلامی مهریز با قددانی از تمامی اقدامها در خصوص رزمایش مواسات و کمک مومنانه ، افزایش فعالیتهای فرهنگی و اطلاعرسانی را خواستار شد.
حجتالاسلام محمد علی متوسل افزود: باید بستههای معیشتی و سایر کمکها، دقیق بررسی و به دست اقشار نیازمند جامعه در شهر و روستاها برسد.
وی اظهار کرد: اقشار آبرومند زیادی به خاطر کرونا دچار آسیب شدند که باید این افراد شناسایی و سپس با حفظ حرمت نسبت به توزیع کمکها اقدام شود.
این مسوول گفت: توجه به مراکز فرهنگی و قرآنی که در طی ماههای اخیر به خاطر تعطیلی دچار مشکل شدند باید در کمکها دیده شود.
توسل افزود: همکاری و برنامهریزی تمامی بخشها برای جلوگیری از موازیکاری موضوع مهمی است که نباید توسط دست اندرکاران فراموش شود.
همچنین در این جلسه نمایندگان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضفعان و ناحیه مقاومت بسیج گزارشی از اقدامهای صورت گرفته در کمک به نیازمندان ارائه کردند.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما