فریبرز کرمی روز سه شنبه به ایرنا افزود: سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از مجموع پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی استان آسفالت شده است.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر از راههای روستایی خاکی یا شوسه است، ادامه داد: اکنون ۱۸۵ کیلومتر از راههای روستایی استان در قالب ۷۵ طرح در مرحله قرارداد و اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه گفت: سال گذشته رتبه سوم لکهگیری و روکش آسفالت در کشور را کسب کردیم و امسال در مجموع با انجام حدود ۵۷۲ کیلومتر روکش آسفالت، لکهگیری، کارهای ایمنی و... به صورت امانی و پیمانی، رتبه دوم کشوری را به دست آوردیم.
کرمی، اعتبار لازم برای آسفالت کل راههای (شوسه و خاکی)، راهسازی، روکش و لکهگیری راههای موجود را بیش از پنج هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با تامین این اعتبار کل راههای استان آسفالته میشود.
وی اضافه کرد: کارها به صورت پیمانی و امانی انجام میشود، بنابراین اعتبارات باید به نحوی باشد تا پیمانکاران رغبت کار داشته باشد، اگر اعتبار مورد نیاز تزریق شود یک ساله آسفالت راههای استان انجام میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه با اشاره به شناسایی ۶۶ نقطه حادثهخیز شناسنامهدار در استان، گفت: کار اصلاح این نقاط طی سال گذشته شروع شد و تا به امروز موفق شدهایم ۳۱ نقطه به صورت اساسی رفع نقص شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی است.
استان کرمانشاه دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.