به گزارش ایرنا، در این آیین که روز سه شنبه برگزار شد، بر اساس رای هیات داوران، "زهرآبسوران" تسهیلگر برگزیده ، "کالی گلابی آذر"مسوول دبیرخانه فعال شهرستانی و "فرشید مرامی" مسوول دبیرخانه فعال استانی تجلیل شدند.
همچنین از نسرین سلیمانی، کبری شریف زاده، لیلا فلاح، بهزاد رزاقی، رضا نقیزاده، رویا نقیپور، حمدالله فرجاللهی، محمد سلیمی، لعیا صادقزاده، نسرین قلیبیگی، سمیه ملازاده، سعید عزتی ملکی، اسماعیل حیدری و لاله عباسی افشاربه به عنوان فعالان حوزه کتاب قدردانی شد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی در این مراسم با اشاره به عملکرد سال گذشته گفت: پارسال، ارومیه و میاندوآب با ارائه ۲۰۰ طرح ارزنده جزو ۳۸ شهر خلاق کشور قرار گرفتند.
رسول بابازاده اظهارداشت: سال گذشته، سال خوبی در عرصه کتاب بود و امید می رود با ادامه این روند آذربایجانغربی در حوزه کتاب و رسیدن به پایتختی کتاب گام های موثری بردارد.
وی افزود: امسال ۲ برنامه اولویت دار شامل جشنواره و نمایشگاه کتاب داریم که درصورت بهبودی شرایط و قرار گرفتن استان در وضعیت سفید با شرکت اعضای جام باشگاه های کتابخوانی به صورت حضوری برگزار می شود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزود: هدف و تلاش ما این است که ارومیه را به یکی از کانون های کتابخوانی و مهمتر از آن در ردیف شهرهای خلاق کشور قرار دهیم.
"پایتخت کتاب ایران" عنوان طرحی است که برمبنای آن هر سال شهری بهعنوان پایتخت کتاب انتخاب میشود. شاید گفته شود که طرح از پایتخت جهانی کتاب الگوبرداری شده، اما از نظر ساختار اجرایی همخوانیهای زیادی با شرایط فعالیت فرهنگی در ایران پیدا کرده است.
عنوان پایتخت کتاب جهان از سال ۲۰۰۱ میلادی به اینسو هر ساله از سوی سازمان یونسکو به شهری داده میشود که در راه تقویت جایگاه کتاب و خواندن آن کوشش شایانی کرده باشد.
نظر شما