به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری "سومریه نیوز" عراق، در اطلاعیهای که "وجیه عباس" نماینده عراقی منتشر کرد، آمده است: بیمارستان "الحیدری" در مرکز بغداد که در سال ۱۹۵۶ میلادی یعنی (۱۵ سال پیش از تأسیس دولت امارات) تأسیش شد، در زمان حکومت دیکتاتوری صدام حسین توسط پسرش عدی به بیمارستان المپیک تغییر نام یافت و پس از سرنگونی حکومت صدام، یک نهاد ناشناس با غنیمت شمردن ناآرامیهای سال ۲۰۰۳ که اسامی اماکن را تغییر میدادند، نام این بیمارستان به بیمارستان "شیخ زاید" تغییر یافت.
عباس افزود: به خاطر تمایل عراقیها برای گشودن یک صفحه جدید با کشورهای حاشیه خلیج [فارس]، همگان در قبال این تغییر اسم سکوت اختیار کرده یا از آن استقبال کردند.
وی افزود: اما اقدام اخیر امارات متحده عربی برای برداشتن نخستین قدم جهت تسلیم و خوارشمردن کشورهای عربی در این زمان تلخ، ما را ملزم کرده است که خواستار تغییر اسم این بیمارستان به یک اسم عراقی شویم، چون ما هرگز دست خود را برای عادیسازی با رژیم غاصب صهیونیست دراز نکرده نمیکنیم.
در اقدامی مشابه نیز ساکنان شهر "العلمه" در استان سطیف در شرق الجزایر نیز در اعتراض به توافق امارات برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، نام خیابان "دوبی" در این شهر را به خیابان "فلسطین" تغییر دادند.
آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی پنجشنبه ۲۳ مرداد با انتشار بیانیهای مشترک اعلام کردند؛ ابوظبی و تلآویو رسماً روابط خود را عادی میکنند.
مقامهای اماراتی مدعی شدهاند، این پیمان صلح برای جلوگیری از طرح الحاق کرانه باختری به دیگر سرزمینهای اشغالی توسط اسرائیل صورت گرفته است، اما «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی لغو این طرح را رد کرده و تنها گفته که این طرح به تأخیر افتاده است.
نتانیاهو با بیان اینکه طرح «گسترش حاکمیت اسرائیل بر بخشهایی از کرانه باختری» هنوز مطرح است، اعلام کرد: اسرائیل این طرح را به تأخیر انداخته و آن را لغو نکرده است.
خیانت امارات برای علنی شدن روابط با رژیم صهیونیستی پیش از این نیز محکومیت بسیاری از کشورهای اسلامی و گروههای مقاومت فلسطینی و غیر فلسطینی را به دنبال داشته است.
نظر شما