«محمد الهداد» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: وزارت نیرو تدابیر ویژهای برای برخورد قضایی با مزارع غیرمجاز ارز دیجیتال دارد و این مزارع از طریق اطلاعرسانی مردمی، نظارت مراکز پایش صنعت برق، کنتورهای هوشمند و رصد دستگاه قضایی و انتظامی شناسایی میشوند.
وی ادامه داد: برای استخراج ارز دیجیتالی بیتکوین دستگاههای استخراج باید به صورت شبانهروزی روشن باشند که این امر موجب مصرف مقدار زیادی برق شده و بار بیش از حد به شبکه توزیع برق تحمیل میکنند.
الهداد عنوان کرد: استخراج ارزهای دیجیتال به خصوص نوع بیتکوین نیاز به مصرف بالای برق دارد به گونهای که برای استخراج هر واحد بیتکوین نیاز به تولید ۷۲ مگاوات ساعت برق است.
وی اظهار داشت: رویکرد جدید وزارت نیرو در اعطای امتیاز برق و فعالیت ماینرها به شکلی است که مقرر شده پس از اینکه صاحبان مزارع پروانه کسب و کار را از وزارت صنعت، معدن و تجارت اخذ کردند، تامین برق این مزارع قانونی در اولویت قرار گیرد.
بیت کوئین یک پول یا ارز دیجیتالی است که به صورت الکترونیکی توزیع و استفاده میشود و شبکه این ارز دیجیتال به صورت غیرمتمرکز و کاربر به کاربر است.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و ۷۴۰ هزار مشترک در این استان از خدمات شرکت توزیع برق بهرهمند هستند.
نظر شما