به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری سی بیاس نیوز، براساس دستورالعمل جدیدی که روز جمعه توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا منتشر شد، میزان ابتلا در کودکان از ماه مارس تا ژوئیه (اسفند تا تیر) به طور پیوسته در حال افزایش است. این نرخ فزاینده در حالی است که مدارس سراسر کشور مخالف تحصیل حضوری دانش آموزان هستند.
در ادامه مطلب درج شده در این شبکه خبری آمریکا آمده است: در حالی که کودکان نزدیک به ۲۲ درصد جمعیت کشور را تشکیل میدهند، تا تاریخ ۳ اوت (۱۳ مرداد) هفت و نیم درصد مبتلایان به کووید-۱۹ را شامل شدهاند. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری میگوید ردیابی کودکان مبتلابه ویروس کرونا به دلیل عدم انجام آزمایشهای گسترده و اولویتبندی بزرگسالان دشوار بوده است.
این مرکز با بیان اینکه نرخ انتقال ویروس میان کودکان به دلیل ماندن در خانه در بهار و تابستان ممکن است پایین باشد، اما هشدار داد این نرخ پس از بازگشایی مدارس روند صعودی میگیرد.
دوره نهفتگی کووید-۱۹ در کودکان و بزرگسالان تقریبا یکسان بوده و بین ۲ تا ۱۴ روز است که میانگین آن نیز ۶ روز میباشد. علائم آن هم تب، خستگی، سرفه، از بین رفتن حس بویایی یا چشایی، تنگی نفس یا مشکل در تنفس است.
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری اظهار داشت که دستکم ۱۶ درصد کودکان مبتلا به ویروس کرونا بدون علائم مشخص هستند با اینحال این آژانس بهداشت آمریکایی هشدار داد که شواهد نشان میدهد ۴۵ درصد از این موارد بدون علائم هستند.
طبق گزارش جدید آکادمی اطفال آمریکایی، موارد ابتلا در کودکان از تاریخ ۹ ژوئیه تا ۶ اوت (۱۹ تیر تا ۱۶ مرداد) ۹۰ درصد افزایش یافته است. در گزارش این آکادمی آمده است که تنها در دو هفته آخر ماه ژوئیه (۲۵ تیر تا ۱۰ مرداد) ، آزمایش کرونای بیش از ۹۷ هزار کودک مثبت بوده است.
برخی مقامات دولتی، از جمله «دونالد ترامپ» رییس جمهوری به اشتباه ادعا کردهاند این ویروس خطر چندانی در کودکان ندارد و از ایالتها خواستهاند که اقدام به بازگشایی مدارس کنند. اما براساس جدیدترین دستورالعمل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ویروس کرونا میتواند در کودکان سبب بیماری و عوارض شدید شود.
این مرکز همچنین اذعان داشته است میزان کودکان بستری شده مبتلا به کووید-۱۹ در حال افزایش است. ضمن آنکه یک سوم کودکان مبتلا در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که این نرخ با بزرگسالان بستری در بخش مراقبتهای ویژه برابری میکند.
نگرانی دیگر این است که بازگشایی مدارس خطر انتقال ویروس از کودکان به بزرگسالان را افزایش دهد. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری بیماری شواهد جدید نشان میدهد کودکان احتمالا در مقایسه با بزرگسالان دارای بارهای ویروسی بیشتری در ناحیه پشت حلقی خود هستند و همین امر میتواند نقش بسزایی در انتقال ویروس از کودکان به خانوادهها را داشته باشد.
از این رو، بسیاری از مدارس و دانشگاهها طی چند هفته نخست بازگشایی، مجبور به بازنگری در راهبردهای بازگشایی خود شدهاند و حتی بسیاری از معلمان برای جلوگیری از ابتلای خود و خانواده تصمیم به استعفا یا بازنشستگی زودهنگام گرفتهاند.
براساس آخرین آمار منتشر شده، تاکنون بیش از ۵ میلیون و ۵۲۹ هزار نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۱۷۲ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
تهران- ایرنا- مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) میگوید آمار کودکان مبتلا به کووید-۱۹ در آمریکا به طور پیوسته در حال افزایش است و با بازگشایی مدارس این روند صعودی شدت مییابد.
اخبار مرتبط
-
کارشناس مرکز بهداشت قم:
خطر کرونا را در قالب داستان به کودکان بیاموزیم
قم- ایرنا- کارشناس ارشد روانشناسی بالینی مرکز بهداشت قم گفت: والدین میتوانند از طریق داستانسرایی…
-
کودکان تا چهاندازه از گزند کرونا در امان هستند؟
تهران- ایرنا- هرچند با گسترش کرونا در جهان، کودکان نیز از گزند این ویروس در امان نماندهاند،…
-
خطر ابتلا به کرونا در کمین کودکان
تهران- ایرنا - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به امکان ابتلای کودکان…
نظر شما