دکتر سید محمد حسین بحرینی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز یکشنبه به همراه سه مدیر دستگاه اجرایی مرتبط با حوزه سلامت در استان خراسان رضوی از ساعت ۹ تا ۱۱ از طریق شماره تماس ۱۱۱ سامانه سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت) پاسخگوی سوالات مردم بودند.
به گزارش ایرنا در قالب سامانه سامد که تاکنون ۶۰ برنامه از آن با حضور مسوولان استان خراسان رضوی در محل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری خراسان رضوی برپا شده است امروز چهار مسوول ارشد در حوزه بهداشت و درمان بدون واسطه پاسخگوی پرسشها و مشکلات مردم در حوزه زیر پوشش خود بودند و در این مدت پاسخهای لازم ارائه و دستورهای لازم از سوی مدیران صادر شد.
در چارچوب این رویداد به منظور رسیدگی به درخواستهای مردم و در نهایت افزایش رضایتمندی اجتماعی، بر اساس برنامه زمان بندی مشخص مدیران و مسوولان دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی با حضور در محل سامانه سامد به صورت برخط و مستقیم پاسخگوی مشکلات شهروندان در استان خراسان رضوی هستند.
در برنامه روز یکشنبه تماس مردمی در قالب سامانه سامد علاوه بر رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مجید عبداللهی مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی، دکتر آریا حجازی مدیرکل پزشکی قانونی استان و دکتر مجتبی احمدی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز پاسخگوی مردم در حوزههای زیرپوشش خود بودند.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بین ۴۶ سوال مردمی که امروز از طریق سامانه سامد از چهار مدیر یاد شده پرسیده شد، ۳۶ سوال مربوط به دکتر بحرینی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و بقیه پرسشها را سایر مسوولان پاسخگو بودند.
بر این اساس اهمیت پیشگیری و کنترل کرونا، عزاداریهای بیدغدغه ایام محرم و صفر و با حفظ سلامت عزاداران حسینی، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، برگزاری بیدغدغه کنکور سراسری و امتحانات دانشآموزان و دانشجویان، نحوه برگزاری کلاسهای درسی تئوری و عملی دانشآموزان و دانشجویان، به کارگیری نیروی جدید در حوزههای مختلف سلامت و پرداخت حق مناطق محروم و مرزی برای پرسنل مهمترین محور خواستهها، مشکلات و پرسشهای مردمی از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد را تشکیل میداد که دکتر بحرینی تدابیر، اقدامات و تمهیدات پیشبینی شده پیرامون پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان رضوی را بیان کرد.
سامانه الکترونیکی ارتباط مردم با دولت با عنوان "سامد" در دولت تدبیر و امید طراحی و راهاندازی شد که خراسان رضوی یکی از پیشگامان بهرهگیری از این سامانه در کشور است و هماکنون حدود چهار سال از فعالیت این برنامه در استان میگذرد.
۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی تربتجام و نیشابور هستند.
نظر شما