۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۳
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 83909699
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توقیف پنج شناور صیادی متخلف در صیدگاه‌های جنوب خوزستان

اهواز - ایرنا - مدیرکل شیلات خوزستان گفت: ماموران پایگاه حفاظت منابع آبزی شیلات روز یکشنبه پنج فروند لنج صیادی را که در مناطق دریایی بوسیف ، ام الصبور و دهانه بهمنشیر در جنوب خوزستان در حال صید به روش غیرمجاز "ترال" بودند توقیف کردند.

صید ترال به نوعی از صید آبزیان گفته می‌شود که به وسیله تور ماهیگیری بزرگی انجام می‌شود که به شکل قیف است و از دو طرف به تخته‌هایی متصل و معمولا به دنبال شناور در بستر دریا کشیده می‌شود.این نوع صید برای محیط زیست دریایی خسارت های سنگینی به همراه دارد.
فتح‌اله ابوعلی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:در جریان بازرسی از این شناورهای صیادی متخلف ، پنج دستگاه ترال و یک هزار و ۷۶۰ کیلوگرم انواع ماهی و میگو کشف و ضبط ، و مجوز صید این تعداد شناورها نیز به دلیل صید ماهی به روش غیرقانونی ترال توقیف شد.
 وی گفت: پرونده تخلف صیادان برای انجام مراحل قانونی ، ارسال به مرجع قضایی و کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی در دست انجام است.
در ۲ هفته اخیر دست کم ۱۱ فروند قایق و شناور صیادی که در حال صید به روش ترال بودند در مناطق ساحلی و دریایی خوزستان توقیف شدند.
ابوعلی بر برخورد با صید غیرمجاز با هدف اشتغال پایدار صیادان و صیانت از ذخایر و منابع آبزیان دریایی در خورهای خوزستان و صیدگاه‌های شمال غرب خلیج فارس تاکید کرد.
برخی از گونه‌های آبزیان دریایی در خلیج فارس از جمله شوریده و حلواسفید به دلیل صید بی‌رویه و قاچاق آن به کشورهای حوزه خلیچ فارس در معرض انقراض قرار دارند.
معیشت حدود ۵۰هزار خانوار در خوزستان با طریق صید و صیادی گره خورده است.
پارسال حدود ۴۹هزار تن انواع آبزیان دریایی در صیدگاه‌های شمال غرب خلیج فارس توسط صیادان خوزستانی صید شد.
استان خوزستان از نظر صید دریایی پس از استان های سیستان و بلوچستان ، هرمزگان و بوشهر در جایگاه چهارم کشوری قرار دارد.
صیدغیرمجاز و قاچاق ، صید در فصل ممنوعیت ، فشار بیش از حد به منابع و ذخایر آبزیان  دریایی، سنگینی ناوگان صیادی و فعالیت صیادان فاقد پروانه از چالش صید و صیادی خوزستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha