به گزارش ایرنا به نقل از وزارت بهداشت، سیما سادات لاری روز یکشنبه درباره طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» بیان کرد: این طرح پس از اجرای آزمایشی در چهار استان سمنان، قزوین، کاشان و همدان از تاریخ ۱۲ خرداد با دستور وزیر بهداشت وارد مرحله اجرای کشوری شده و همه دانشگاههای علوم پزشکی پس از سازماندهی و تدوین برنامه عملیاتی تا پایان سال ۹۹ شروع به تربیت مربیان (TOT) و جذب سفیر و رابط کردهاند.
وی اظهار کرد: همچنین در حال حاضر دو بسته آموزشی زندگی با کرونا و جمعیت و سلامت باروری در اولویت اول آموزش کشوری قرار دارند.
معاون وزیر بهداشت گفت: اجرای طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» میتواند در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور منجر به ارتقای سطح سواد سلامت خانوادهها و در نتیجه پیشگیری از ابتلا به این ویروس شود. هرچه سطح سواد سلامت خانوادهها و میزان آگاهی در زمینه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا افزایش پیدا کند، میزان ابتلا و بستری در بیمارستانها کاهش پیدا میکند.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: امیدواریم با اجرای کشوری طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» موفقیتهایی در راستای افزایش سطح سواد سلامت جامعه برداریم و خانوادهها در زمینه رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به کرونا همراهی بیشتری با نظام سلامت داشته باشند.
به گزارش ایرنا، کریستوف هاملمان نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران نیز پیش از این درباره طرح ملی «هر خانه، یک پایگاه سلامت» گفته بود: این طرح مقابله با کرونا را نهادینه میکند. این طرح نقش مهمی در تقویت فضای عمومی بهداشت و درمان دارد، زیرا ارتباط بهتری بین دستاندرکاران و مردم برقرار میکند.
وی اظهار کرد: یکی از اهداف طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» این است که هر فرد خانواده به عنوان رابط سلامت نقش مهمی در سلامت خانواده داشته باشد که در تقویت سواد سلامت، خانواده نقشآفرین است.
نظر شما